Underbar dag!

Ja, det har det allt vart. Jag har dock inte gjort så mycket, men endå ;) Imorse eller ja förmiddags iallafall. (kl 12) Så gick jag och min lillasyster ner till sjön och badade. Jag vill få bort min jeansshorts bränna, så jag passade på att fråga om min lillasyster ville bada, så kunde jag ligga på bryggan och sola.
(Hon vill typ alltid bada, så hon sa) ;) Det är väldigt bra att ha brygga att sola på. Först badar jag och simmar lite. Sen upp och sola. Då fryser man ju lite och kan då ligga och sola längre ;)
Sen om man blir för varm av allt solande så kan man alltid hoppa i igen;) Gööra gött (Y) 

Ny låt. Swedish House mafia - Save the world. Lyssna! ;) (Y)


Åhhh, min lilla söta ponny har fått värsta såren i mungiporna :( Han är svullen och det är hårt på bägge mungiporna :( Så jag kan inte rida honom (eftersom jag inte kan ha bett på) Men när vi ska ta dom till sommarhagen igen
(dom står i stallet, har gjort det idag för att komma bort från dom förbaskade flugorna som bara håller på med hans mun) så ska jag prova att rida med grimma och grimmskaft och se hur detta går. Jag måste kunna stoppa honom om han skulle få för sig någonting och det är inte lätt att göra om han inte har bett. Men vi får se hur det går. (Kan göra ett inlägg sen igen och berätta)

Just nu sitter jag och mina systrar ute på uteplasten och lyssnar på musik (ofc) och min lillasyster leker med valpen. Mamma och pappa fiskar.
Tror nog jag börjar bli lite hungrig. Hmmm...kylskåpet here i come!

Hehe, liten bild^^
Bye bye///R<3

Kommentarer


Skriv en liten kommentar här ♥:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej & behövs ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0