Bara ledsam musik (?)

Ja jag tänkte på detta för ett tag sedan. Jag lyssnar bara på ledsam musik just nu(?) Asså ja det är bra musik men ledsam när jag tänker på texten ;P

Idag så har jag åkt skidor för det mesta;)
Imorse sminkade jag mig med
*Mascara*
*Brunkräm*
*Öggonskugga*
*Rosa,lila och guld i mitten*
*Sketa snyggt blev det*
*Läppglans*
*Eyeliner*
Ja det var det jag andvände. Ni ska kanske få en bild på det sen ;PEller nu får se sen när jag väljer bild X)

Ja som sagt idag så sminkade jag mig, sen åt jag frukost. Sen slängde jag kameran i kameraväskan och extra batterier och gav mig ut, ner till sjön. Sen efter ett tag så gick jag in satte på mig jeans och två par mjukisbyxor och snörde på mig pjäxorna och det och gav mig ut på vägen ner till bäcken, där svängde jag in i skogen och ner till sjön. Väl nere vid sjön åkte jag till den äckliga älgen som sitter fast (Fråga mig inte varför) sen fick jag inte på mig skidorna igen *klick* saken vägrade komma ut så jag fick bära mina skidor upp till stallet där mamma var. Så hjälpte jag henne med höt, sen ut en sväng med skidorna (Som nu fungerade perfekt-_-) Sen in. Sen ut igen körde en kort sväng på skidorna (igen) Och sen har jag bara spelat kort och suttit vid datan:) Så dagen har varit bra ;)




Okej första och sista ser ut som samma bild men det är det inte, den första tog jag typ 20 minuter innan den sista. Dom fåglarna gillar bara att sitta därX)
Bye bye///R<3

Kommentarer


Skriv en liten kommentar här ♥:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej & behövs ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0