En liite konstig dag, eller ja bra men konstig

Ja som sagt, hade en bra dag idag. Hade bara lätta lektioner. Sen in till en gymnasiummässa. Klar med den efter 20-25 minuter se  hem till Lollo. Sen lagade Elin och Lollo mat och jag och Lina bakade. Sen helt abrupt så åkte Elin och Lina hem. Och jag stannade och så åt jag och lollo all mat och så gjorde vi en salad med dressing och sås ;) Vi tittade på filmen "I rymden finns inga känslor" Den är såå goo och gullig;) Vi bakade klart mina och Linas kakor. Dom blev lite torra men goda. Lollo gjorde sönder ungnenXD Haha säger jag bara..ne men det fixar sig ska du se Lollo:D

Sen gjorde vi varm choklad till mig och em kaffelatte till Lollo. Så tittade vi klart på filmen. Sen så städade vi i köket. Jag åkte hem kl 6. Sen duschade jag och plattade håret ;) *Fyi*^^ (Fyi = For your information)
Nu sitter jag i soffan nere i tv-rummet och gör mamma och syrran sällskap. Dom eller vi tittat på "Sofias änglar."
Imorgon ska jag göra NP-sv uppsatsen. *Suck!* Detta kommer asså ta 3 timmar eller 2 eller vad det nu var^^
Men dagen blir nog sofft ;)

Ne nu ska jag inte ta upp mer utav er dyrbara tid. Imorgon ska jag eller MÅSTE jag läsa klart *Ondskan* och göra klart frågorna^^ Ska vara klart tills torsdag och jag har typ 130 sidor kvar och nästan alla frågor (Oopps)

HAHAXD Den bllev LIITE suddig. Men en sådan här teckning gjorde jag ALLTID på paint när jag var liten. Den är betydligt färggrannare. Men den blev liite suddig härXD Aja..That´s life ;)
Bye bye///R<3

Kommentarer

Postat av: L

hade gärna gjort sällskap =/

2011-02-22 @ 22:06:07

Postat av: R

Jag hade gärna velat att du gjort detta ja:)

2011-02-23 @ 17:21:10


Skriv en liten kommentar här ♥:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej & behövs ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0