Ändrade planer

Ja, det blev lite ändrade planer. Det var tänkt att jag skulle ta moppen bort till E&L kl tre-halv 4 idag och sen kl 5 skulle H komma. Men det visade sig att E&L.s moster och dom skulle på bio. Så vi får skjuta upp våra planer tills imorgon. Och då hoppas vi på att H också kommer! Skulle blivit så roligt. Hade önskat att Lo ocks kunnat, men men.

Idag har jag inte gjort någonting. Jag har tittat tv, vart vid datan, spelat kort och läst i min bok och i en ny tidning jag fick. Jag har alltså haft en riktig slappardag. (Vilket det tycks blivit för många av)

Jag hade en dröm, som inte var den bästa. Jag hade börjat gymnasiet och satt vid ett bord med min nya klass (som typ bara inehåller tjejer) och pratade, det satt en blond tjej med en väldigt smal näsa jämte mig och en brunett tvärs över bordet. Brunetten och blondinen verkade inte särskilt vänskapliga mot varandra. Jag började bli kompis med blondinen och tyckte att hon verkade helt okej. Tänkte att det kanske skulle bli bra att börja här iallafall. Sen ska jag ta bussen hem och ska ta fram mitt busskort och pippa det. Men så går inte det, och det visar sig att jag håller i en bit kartgon typ 15x15 stor. Och sen får jag fram mitt riktiga busskort (vilket igentligen är mitt förarbevis) och ska prova med det, men det går såklart inte det heller, men busschafören låter mig åka med endå. Men hon behåller mitt kort :S Och när jag väl är hemma är kl 21:30. Och jag blir hur deprimerad som helst över detta. (och alla andra i min familj också)

Sen hade jag en dröm om att det var någon som jagade mig och blondinen och vi var i någon stad och skulle bo på hotell och massa konstiga saker jag inte kan få ord på (det blir ju så med drömmar, man kan inte få ord på dom även om det är enkelt, allt är liksom ihopblandat och lite suddigt)

Och ja, jag inser att ni inte är ett dugg intresserade eller så om mina drömmar, men jag hade inte så mycket annat att skriva^^ Så detta blev ett långt inlägg. Som jag nu ska gå igenom och rätta (hoppas få bort alla stavfel och särskrivningar och sådant) ;)

Bye bye///R<3

Kommentarer

Postat av: L

Haha, då kanaske inte lollo slipper undan i morgon?:)

2011-07-24 @ 19:29:48


Skriv en liten kommentar här ♥:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej & behövs ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0