det blev till en bio dag.


(falserbo)

Ja som R skrev så blev planerna helt ändrade i dag. Det var ju tänkt att R skulle sova över hos oss i dag (H kunnde inte) Men så hade våran moster m.m beställt bibiljetter till oss som överraskning på Harry potter och dödsrelikerna del 2. Så ja, det fick bli en dags uppskjutning med sovaöver saken.
Men innan vi åkte på bio skulle vi se del 1 av filmen så det blev väldigt stressigt men otroligt nog fick vi gott om tid på oss att ta oss till bion. Jag tycker att den var ruskigt bra. Det jobbiga var att mina ögon fuktades hela tiden och det kom 2-3 tårar utan anledning! haha och så hade man ju 3D glasögon på sig så det blev nästan lite dimmigt.
Helt skjukt att vi har sett de senaste 7 filmerna på bara 2-3 veckor! Förut hade vi bara sett 1:an.
Jag har alltid vellat se dessa filmer med det har lixom aldrig blivit av förrens nu. Men nu är det ju böckerna som gäller ;) dom har jag aldrig vart sugen p åatt läsa pga alla dessa sidor men nu har jag ändrat mig!

/ L i n a


Kommentarer

Postat av: R

Jag har inte set dom sista, för jag ville inte se när all dog, men jag vet hur det slutar och vet nu varför Serius snape dödade dumbeldor, så jag kan nog se dom nu ;):P Du grät för att det var ledsamt! Gulligt^^

2011-07-24 @ 22:28:06

Postat av: L

Nej det gjorde jag ju inte-_-

2011-07-25 @ 12:50:19


Skriv en liten kommentar här ♥:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej & behövs ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0