Kamplivet, tufft men roligt.



Det började ju med att jag fick ett jäkla getingstick pg.a att vi lyckades stöta på ett getingbo -_- Taggen satte han på mitt stackars lill finger. Som tur var hade jag en rent ut sagt as bra salva så det sa "poff" så var geting"bettet" borta (typ)
vi grillade och hade det bara trevligt. Mitt i natten, runt 1, drack vi kaffe som var VARM. efter en stund märkte jag hur fruktansvärt ont tungan gjorde, bränn sår kändess det som. Så jag satte  tungan under en kall ölbuk. Medans jag satt där och kollade upp på himmlen med en ölburk på tungan såg jag helt plötsligt en stjärnfall. Hann dock inte önska mig något efetrsom jag var upptagen med att säga till de andra "ETT STJÄRNFALL" (ja ni vet)
Hehe, måste jag förklara att ölburken inte var min och de andra var tre barn mellan 11-8 år (+ hampus)  och de vuxna var några släcktmedlemar och andra inte? nåja.. nu har jag gjort det iaf...
vi satt la uppe till 3:30 förutom de minsta som lagt sig ^^
Somnade la runt 4 och gick upp 7:30. Mycket sömn-NOT. Men jag är iaf pigg nu. Kom hem runt halv tio. Gick med en gång och duchade och bytte kläder. nu sitter jag här i soffan hemma :)
Hm... vad jag har fattat det som så ska vi kampa på lindön i dag.. får se hur det blir :)


/ L i n a

Kommentarer

Postat av: R

Haha, ölburk på tungan^^ Lindö är ju inte så långt ifrån ;)

2011-07-28 @ 12:49:50

Postat av: L

nej, vet jag la ;)

2011-07-28 @ 13:14:54

Postat av: Lovisa.W

Asså detta låter ju också jätte mysigt! :D

Menar du denna ön i Tolken? :P

Kram <3

2011-07-28 @ 14:26:51
URL: http://lollowiksten.blogg.se/


Skriv en liten kommentar här ♥:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej & behövs ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0