Lilla snigel....



AKTA DIIIIG AKTAAA DIGGG
AKTAAA DIIIG
LILLA SNIGEL AKTA DIIIIG
ANNARS TAR JAG DIIIIIG

Halllo alla ni som är uppe och är vid datorn ;)

Var det någon mer än jag som vaknade av att det åskade i natt 2:30? Det bara lyste blått in i rummet sen blev det helt svart. Efter det kom det en hejdundrandes blixt. Jag for upp och hann tänka modemet- datorn- bloggen! Men som tur var hade mamma vart snabbare och dragit ut modemet, phuuu! Jag tänker inte riskera att modemet slutar fungera så att jag intBe kan följa bloggen <3 (hahha altså, R.s inlägg ;) )
 Sommnade iaf om med en gång efter det så jag tror att den värsta smällen var över.
OMG, i dag ska vi ha bootcamp!:D Vi byggde den i Måndags i en av hästarnas sommarbets hage (de andra byggde, jag gick runt och fotade) Bootcamp är alltså en slags militärbana.
Våran bana går så här: Start: balansera över en upphöjdbräda, sedan är det liiiite slutning, då komemr man till planket som man ska över, den är faktiskt ganska hög ^^ sedan ska man under en "pinne" sedan kommer man till ett träd som man ska hoppa över igen också det ganska högt. Sedan ska man upp och hoppa över två hiner, sedan hoppar man Med långa steg (blabla kan inte förklara) Sedan springer man neeeer, sen uuuuup.... tar tag i ett snöre och klättrar upp för ett mini berg. Sedan kommer armklättringen ( min favorit, haha tänk, jag kan den bättre än mamma. nej inte så konstigt kanske men a) Sedan draar man däck, hatar den. Sedan rulla däck, även den hataaaar jag så a. Sedan tranpa trampa i däck. Sedan krypa i en sån där hund tunnel. OCH I MÅL!!! Ni fär järna komma och prova, jobbigt men as kul :):):):):)):):):):)


batteriet håller på att ta slut! :)

/ L i n a

Kommentarer

Postat av: R

Vilket inlägg?^^



Hehe det låter som en rolig hinderbana ;) Du får se till att vinna om man nu går på tid ;)

2011-07-22 @ 12:40:58

Postat av: L

vadå inlägg?^^



Nja jag vet inte, sist körde vi med tid men då var det as jobbit. Vi kör nog med tid den här gången också fast vi skippar att tävla mot varandra :)

2011-07-22 @ 14:46:58


Skriv en liten kommentar här ♥:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej & behövs ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0