premiär turen med E&L

Japp. Igår så sa vi att eftersom vi alla nu har fungerande mopeder och förarbevis av någotslag. Så ska vi ut och åka. Så vi mötes och åkte på en väldigt trevlig och rolig tur. Efter att vi åkt en bit ringer vi till Lo men hon svarar inte på sin mobil eller hemmatelefonen. Så vi sticker och fikar istället. E har inte så mycket bensin kvar så hon åker och tankar hemma och samtidigt hämtar hon fika. Efter att vi fikat och pratat en stund bestämmer vi oss för att åka hemmåt. Dom åker med mig och kollar på en häst som nyss kommit, som är enögd. Sen följer jag dom ut till vägen och vi säger hejdå där och åker hem till var och sig. Sen så ska vi göra någonting i veckan som kommer ;) Tälta! Vilket är ett måste. Vi kan ju ta mopederna och tälta någonstans ;) Gött mos. ;D

Nu sitter jag och väntar på att mamma kan komma hem så att vi kan hägna in en hage till hästarna. Har precis ätit en kladkaka som inte var som en kladkaka utan mer som chokladmuffins^^ Aja det var gott iallafall ;)

En över redigerad blomma kommer här ja ;)
Bye bye///R<3

Kommentarer

Postat av: L

Ja det måste vi göra:) Se vädret bara^^

2011-07-10 @ 16:39:32

Postat av: R

Hehe ja, om jag såg rätt eller fattade rätt så skulle det vara hyfsat fint väder hela veckan ;) Men jag är inte säker ;)

2011-07-10 @ 17:51:21


Skriv en liten kommentar här ♥:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej & behövs ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0