Tillbaka från Olofsbo.


att bilder aldrig kan bli så bra som man vill, haha...

FÖRST och främst måste jag rätta R med att säga att jag aldrig skulle glömma att säga hejdå i bloggen ;) Tro det eller ej men jag har inte hunnit. Vi bestämde med S(=moster) i söndags att vi skulle åka ner till olofsbo Tis-tors. I måndags hann jag helt enkelt inte gå in på datorn och kom hem sent så fick packa på morgonen där efter.
I Olofsbo har det vart jätte kul :) vädret har vart fint och vi har badat, ätit stOra glassar åkt och shoppat m.m Tog inte med mig kameran vilket jag grämde mig över ett tag. Men det fanns endå inget att fota hehe..
Åkte tidigt i dag.. svängde in på Ullared en stund (vart där ganska mycket nu känns det som) Där hittade Elin bl.a ett super sött träns till LasseLiten haha :)
Hm ja nu är jag hemma.. kom la hem runt kvart i ett. Men alltså nu måste jag sticka IGEN och rida.. iaf ta hand om min häst medans de andra rider. Förstår faktiskt inte varför dom måste kasta sig i väg så där.. Får la ta och avsluta detta inlägg ch ta mopen till hästarna efs dom redan har åkt. I kväll ska vi åka bort en stund och träffa moster som kommer hem i dag (bryssel) ch hälsar på. haha gud det är så svårt att förklara  vad man ska göra när man måste gå omvägar för att ni ska förstå. Jag antar att ni inte är ett dugg intresserade vart min moster bor efs ni antagligen inte träffat hen X) Men aja..

Det finns säckert en massa att berätta men just nu mins jag inte.. ska se om jag hinner slänga i mig lite middag nu också innan jag sticker.

Skriver mer sen eller i morgon :)

/ L i n a

Kommentarer

Postat av: AGCH

Vill oxå ha bra väder... Hoppas det blir det i London :P

2011-07-21 @ 15:56:59

Postat av: l

Ja, när drar du dit?:)

2011-07-21 @ 16:24:26

Postat av: AGCH

Imorgon klockan halv sex på morgonen eller nåt :P Går upp vid tre hehe

2011-07-21 @ 18:48:22

Postat av: L

Haha usch(!!) men det är det värt för en london resa anntar jag :D

2011-07-22 @ 10:03:22


Skriv en liten kommentar här ♥:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej & behövs ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0