Bilder från idag

Ja ni kan ju gissa vad som kommer nu. Inte för att rubriken avslöjar eller så. Eller för att ni redan ser en bild här under. Men här kommer bilderna från idag ;)







Detta användes till att spruta ner blommorna med. Kanske lite mer brutalare än L, men det funkade iallafall.


Efter ett tags blommsprutande, kännde jag att jag själv behövde lite svalkande sjövatten på mig ;)



Ni ser la den lilla blå i mitten av bilden? Det är blomman, efter att ha sprutat ner den så var jag tvungen att hålla i den för att få den att hålla sig uppe.

Jag sprutade även ner en överblommad maskros


Det blev inga önskningar gjorda av den inte.
Efter att ha sprutat blommor hela förmiddagen blev det ett besök i mataffären. Jag tog då mina nytvättade vita shorts och mitt nya rosa linne, till det mina rosa skor. Jag gick in i affären och där inne såg mina ben riktigt bruna ut. Sådant ljus borde det vara hela tiden, då ser jag ju brun och fin ut^^
Efter att vi kommit hem tog vi ocg åt vattenmelon. M-U-M-S-!

Min lillasyster köpte ballonger och sen när vi kom hem tog vi och kastade gris med en. Jag har inget emot att få vatten på mig en varm dag som denna, men att inte veta när den sprängs och att veta att den är fylld med iskallt vatten var inte så trevligt. Efter det så hade vi lite vattenkrig. Men inte så länge för jag skulle in och laga mat med mamma, det blev tacogratäng ;)

Visst ser det gott ut?? MUMMMMMMMMMMMAAAAAAA!!!
I förmiddags blev jag sugen på hemmagjord isglass. Men vi hade inga formar eller pinnar man har när man gör det. Så jag fick vara lite finurlig. Jag tog två sugrör och klippte av dom i lagom storlek, så att dom inte blev för långa. Sen hällde jag saft i två plastmuggar och sen för att hålla sugrören stilla hade jag en tejpbit över och gjorde ett hål i dom och satte sugrören där. Dom står fortfarande i kylen, hoppas att dom är klara lagom tills jag kommit in efter ridningen ;)

Hehe så här kan det se ut om man är riktigt isglass sugen ;)

Va är en sommarkväll utan Tomas Ledin? Ne du. Lyssnar just nu på han. Man sätter på hans låtar och höjer volymen ordentligt sen öppnar man fönstrerna så att man hör ut. Så slipper man vara inne och lyssna.
100% summer feelings!!! Nu ska jag dra ut för att rida, denna bilden får avsluta detta inlägget ;)

Bye bye///R<3

Kommentarer


Skriv en liten kommentar här ♥:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej & behövs ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0