Det är såhär det ska va

Ja, sådant här väder kan det vara nu hela veckan :) Det blir en bra avslutning på 9:an *Största snyftet EVER*
Idag har jag varit ute och gjort lite av det här och lite av det där. Åkte in till stan och köpte två linnen och en klänning. Lite detaljer



Den översta är klänningen och dom två understa är linnena.

Jag har haft lite utav en otursdag idag. Jag tänkte ta min vita shorts till stan. Och går runt i dom hemma för att förhoppningsvis få lite färg på benen. Så har pappa satt upp en ställning och när jag kommer ut så sitter alla och pratar där. Så jag sätter mig också ner. När jag sedan kommer in ser jag att jag har sträck efter rödfärg på shortsen. Jag blir då arg och försöker ta bort det. Men mamma säger att det inte är någon ide och att jag får slänga dom i tvätten (dom kom typ nyss från tvätten) så jag blir arg och slänger lite med shortsen och det säger pang och jag undrar vad det var. Då hade jag haft min mobil i fickan och den hade slungats ur min ficka och smällt in i grillen och sen på stenplattorna. Men som tur var så åkte bara batteriet ur och mobilen är okej.

Lite senare idag blir det grillat, kotletter och till det kroketter ;P Mumma! Imorgon ska nog jag få laga mat. Då blir det tacogratäng, det blev en storfavorit. Lagade den en gång och alla gillade den jätte mycket. Och pappa har inte fått äta den än, så mamma sa att vi skulle laga den imorgon;)

Nu ska jag nog kolla till min kanin och sen kanske kolla till hästarna.
Bye bye///R<3

Kommentarer


Skriv en liten kommentar här ♥:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej & behövs ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0