Seg data, så här kommer bara korten


P.s han tittar på en kråka^^

Passande namn, söta lilla Bettan ;)



Jag tänkte "ja den kollar på min lillasysters kamera, ta kort." Sen så "ja nu kollar den på mig." Men när jag gick stog den så fortfarande...hmm...borta i andra tankar?^^

Dom här duvorna var obehagligt närgångna...läskigt :S


Hur kan en såhär söt liten apa (om det är en hane) bli till det här↓


Rolig circus apa...men vem orkar hålla på att hoppa runt dagen i enda?


Sry för dålig färg och allt, fick inte en enda bra bild på vargen. Jag hörde ett plaskande bakom mig och så såg jag en varg komma upp ur vattnet. :S (dock inne i sin inhägnad) men det var läskigt, den försökte rymma. Den gick i vattnet kollade bort mot väggen. Sen tittade den som om det tänkte "Hmm..skulle jag klara av att hoppa här ifrån över vallgraven och ut i det fria?" Svar: Nej lilla stackarsn oroliga varg. Dock ganska så glad att den inte kunde det

Jag fick dock inte heller en enda bra bild på björnarna. Jag gillar inte att gå och kolla på dom. Dom skrämer mig så:S Så jag var glad att vi kom där ifrån och bort till dom söta älgarna ;) (Fiskmåsen fick bli istället för björnen, den var i samma inhängnad iallafall)

Denna var söt men inte så söta som dom här↓





Haha detta överaskade mig på två sätt. Ett att en tvättbjörn kan klättra? Och att han sover där utan att trilla ner^^ Sööt;)

Fasten alla djur var söta, så var detta det sötaste på hela djuparken (förutom jag då då) (SKOJA, jag var dyngsur. Det kom en rejäl skur kan jag ju säga.)


Så nu orkar jag inte ladda upp fler kort. Okej det finns inte så många "bra" krot kvar. Så nu ska jag avsluta detta med.
Bye bye///R<3

Kommentarer

Postat av: Anonym

bilderna blev överraskande bra med tanke på vädret tkr jag :D Åååhhh vill också dit!!!!

2011-06-23 @ 17:28:55

Postat av: R

Tack :D

2011-06-23 @ 21:27:30


Skriv en liten kommentar här ♥:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej & behövs ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0