Solen lyser än idag

Japp. Man blir då väldigt glad på morgonen när man vaknar till en strålande sol och en klarblå himmel. :D

Idag så ska jag inte göra så väldigt mycket. Jag ska in till stan lite senare. Handla mat och titta på lite kläder. (Hoppas att man hittar någonting) Sen blir det väl ut och rida idag igen;) Lillasyster har blivit lite ridgalen...men jag ska inte klaga. Hästarna får motion och jag får lite ombyte bland hästarna.

Jag blir då aldrig brun. Jag låg och solade i typ en 45 minuter igår (var dock tvungen att gå in för det flög en JÄTTE stor skalbagge runt mig:S Och jag började bli lite yr av all värme) Sen begav jag mig ut i det vackra vädret för en ridtur. När jag rider i skogen så tittar jag på mina armar och märker hur bleka dom är. Så jobbigt. Men om vädret är fint ett tag nu framöver så ska det kanse bli lite ändring på det. (Får vi hoppas)

Eftersom L kommer att vara borta från bloggen ett tag framöver. Så får la jag hålla den vid liv. Det kommer då inte bli lätt. Men jag få ta många nya bilder, så att ni har något att titta på iallafall;) Sen kan jag inte lova att det är några fina kort. Men men.

Jag gick ut igår och tog lite kort i kvälls solen sista strålar. Men inga av dom blev fina. Jag ville ha så att solen låg i bakgrunden och blommar kom så fint i ljuset. Men alla bilder blev typ mörka om jag gjorde så. Hur jag än ändrade på inställningar här och där. Så jag fick inte till en ända bra bild. När man tittade in i kameran och såg en blomma så var ljuset och färgerna jätte fina. Så tog jag kort och när jag tittade på kortet så var färgera fula och kortet blev inte alls fint. *suck*

Bye bye///R<3

Kommentarer

Postat av: L

Hur kommer det sig att du inte nämt ombytet av designen?



:)

2011-06-27 @ 12:16:18

Postat av: R

Hehe spontansak. Jag tänkte att jag byter lite snabbt nu, sen får vi göra en tillsamans snart ;)

2011-06-27 @ 14:16:24


Skriv en liten kommentar här ♥:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej & behövs ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0