Fredagen är räddad

Japp. Igår så sa min syster att om hon fick pengar av mig så kunde hon köpa en Ben&Jerry´s glass till mig och jag var ju på den idén. Men imorse så sa jag "Du jag struntar nog i glassen idag." Senare på dagen så, ja såklart så ångrar jag att jag sa så. Kom hem och viste att min storasyster hade en sådan glass och inte jag. Sen säger hon "du, vet du vad som finns i frysen till dig?" och jag bara "Till mig???" (Jag förstår ju då att det är glassen) Då hade tydigen mamma följt med henne till stan och handlat och när hon skulle köpa en sådan glass till sig själv så var min, lilla söta rara mamma så snäll och köpte en sådan glass till mig och min lillasyster också ;) Det kan jag säga räddade eller rättare sagt gjorde min fredag ännu lite bättre än vad den redan va.:D TACK till mamma liksom;)

Nå nog med glasssnack...dagen idag har varti bra. Idrotten var som sagt rörig. Inte lika roligt då. Men jag måste ju påpecka att det fanns dom som bara gnällde och det blir ju inte bättre då liksom:/ Trött på sådana människor...man får ju göra det bästa av situationen liksom.


Gammal? Nejdå bara 28 i år ;)

Var bara tvungen att ta denna bilden med. Jag menar kan man bli finare än han? Svar: Nej, ingen häst är finare än min gulleplutt ;)<3 (Fast min andra gulleplutt är också lika fin<3)
Bye bye///R<3

Kommentarer

Postat av: AGCH

C1 ftw! (var tvungen) ;) Skönt med snäll familj

2011-03-11 @ 23:17:55

Postat av: R

Okej^^ Ja det är det;)

2011-03-12 @ 08:03:55

Postat av: L

sötnos =D älskar den bilen!^^

2011-03-12 @ 10:12:29


Skriv en liten kommentar här ♥:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej & behövs ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0