Törst



Törst av: Richelle Mead

Boken handlar om Rose och Lissa. Dom har rymt från sin vampyrskola. Men efter två år på rymen hittar skolans beskyddare dom och för dom tillbaka. Man får följa hur dom kämpar med att klara av att komma tillbaka till skolan. Rose tränar för att bli Lissas beskyddare.

Boken var hur bra som helst. Kunde inte slita mig igår kväll när jag läste den;)

Bokens +

Det var en lång bok, så man kom in i den riktigt bra. Jag gillar författarens sätt att skriva på. (Orkar inte förklara) Sen så var det tempo i den. Det fanns liksom inte något onödigt pladder i den. Jag gillar den jätte mycket

Bokens -

Ja det fanns inte så mycket minus. Men ett par meningar fick jag läsa mer än två gånger för att få ihop. Dom såg nästan fel skrivna ut. Men efter ett tags klurande kom man på hur dom skulle em läsas. Fast det fanns nog två som inte riktigt lät rätt. men annars så fanns det inte så mycket mer.
-------------

Jag längtar redan lite efter den andra boken ;) Men eftersom jag får den imorgon så kommer det inte bli ett tempo i läsandet eftersom det är skolvecka och jag ligger sällan och läser på kvällarna då. Jag orkar inte läsa så länge då. Men det blir spännande och se vad som händer i resterande böcker :)

Denna boken får: 5/5 tummar upp

(Y)-(Y)-(Y)-(Y)-(Y)

Bye bye///R<3

Kommentarer

Postat av: L

haha jag blev först lite nervös när jag såg att du skrivit om boken X)

Haha vist är den bra :D Bra att du på minde mig, ska packa i nr 2!

2011-03-20 @ 18:10:00


Skriv en liten kommentar här ♥:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej & behövs ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0