Varghonans klan



Varghonans klan handlar om en 14 årig tjej som heter Anaid. När hennes mamma försvinner spårlöst en dag börjar märkliga saker hända, hon förvandlas på alla sätt. Henne kropp börjar växa, håret börjar bli rött och hon kan dessutom förså och prata med djur. Av hennes gammel moster får hon reda på att hon är en häxa!
Anaid har besämt sig för att hämta till baks sin mamma, på vägen möter hon motgångar och mycket överraskningar.
(haha jo jag är väkligen bra på att föklara en boks innehåll XD ironi*)

Bokens +
Boken var lång så man hann lära känna huvudpersonen och vad det hela gick ut på. I slutet av boken var den ganska spänande och det förvandlades från att se ut att bli ett olyckligt slut till ett lyckligt slut ^^ (haha asså jag är så dålig på det här så kommer inte på något mer X) )

Bokens -
Jag tycker att boken var dryg. Det blev aldrig så att man bara ville läsa vidare förens de sista 60 s i boken (av360) Sen tycker jag att det var väldigt mycket fantasi, även om jag läser mycket fantasi böcker så var det på många ställen lite väl överdrivet. Ex, när hon började flyga eller när hon förvandlade sig till en delfin. Jag tycker nog att den borde ha passat mig ganska bra men det gjorde den helt enkelt inte.

Boken får 3 av 5 banas

R, hoppas du förstår, förklarar ju inte så bra men försökte :)

Fråga mig inte varför jag skriver det här 23:00 på en söndag och det är skoldag i morgon^^ Har helt enkelt ingen sovlust men ska försöka att sova snart =)

/ L i n a

Kommentarer

Postat av: AGCH

Jag tycker du förklarade bra, förstod allt precis:) Däremot vill jag inte läsa den boken, verkar för dryg och för mycket fantasy;)

2011-03-28 @ 15:51:36

Postat av: R

L: Jahaja bra att du typ tyckte lite om den.



AGCH: Emmm tack för den, nej det är inte dryg...den är BRA!^

2011-03-28 @ 17:58:37

Postat av: L

A: haha det gör du nog rätt i. Jag menar, du värkar inte vara den som är ett fan av fantacy^^



R: Den var ok =)

2011-03-28 @ 18:01:25

Postat av: AGCH

Men jag kan tänka mig att läsa tvåan i den serien som jag just läste ettan i (såvida det inte är denna då;)) Böcker är roliga att prata om efter att man läst dem oxå om man läst samma bok :)

2011-03-28 @ 19:11:02

Postat av: L

ja jag vet!:D jag tycker det är kul att prata om händelserna i böckerna, vad som var bra, vad som var dåligt, vad som borde ha hänt och inte ha hänt m.m. :D

2011-03-29 @ 22:45:22


Skriv en liten kommentar här ♥:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej & behövs ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0