It comes naturally

Låten som sitter i min hjärna just nu är den. How you choose to express yourself, it's all your own and i can tell, it comes naturally...Japp den går i min hjärna.

Snälla ge mig 2 sekunder innan du ger upp...
Fast du inte lyssnar vet jag att du hör endå...
Älskling vänta får jag bara sitta jämte dig...
Snälla bli min igen...
Ställer mig i hallen tills jag fattar vad som hänt...
Får jag ens ha kvar dig som en vän?...
Letar efter nåt att säga, nått som kan rädda allt...
Snälla låt det vara som en film...

Okej jag hade inget att skriva, så jag skrev upp meningar ur låten som spelades nyss^^  Dom kommer inte i denna ordningen (iallafall inte all) Låten? Ja det är "Veronica Maggio-snälla bli min" Ifall ni ville lyssna liksom ;)

Dagen har varit rolig;)
Först hade vi planering, samma som alltid. Sen så hade vi engelska och då satt jag och Claes och tittade på när Karin skrev på en pjäs, eller ett litet uppvisande vi ska göra. Sen läsning, boken heter "Hundraåringen som gick ut genom fönstret och försvann" den boken har mamma läst så jag viste att den skulle vara ganska så rolig. Sen matte. Då satt vi vid datorerna och gjorde saker på excell. Roligt? Nja bättre än att jobba i boken. Fast jag fick dock göra om dom tre uppgiterna 2 gånger, för att det blev lite fel^^ Sen spanska. Ja...jag gillar INTE det vi gör på spanskan nu. Sen so, helt okej, satt vid datan och gjorde en powerpoint med E&L. Fast bara en liten stund. Mest satt jag och kollade på när E&L gjorde på powerpointen och pratade med O... sen no. Då satt vi ute vid dom fasta datorerna. Då fick först E sin stol borttagen av Ph, sen tog C min stol. När jag satt på den O.o men jag och E fick tillbaka den. Sen så var de la slut och jag satt i bussen och pratade med S. Så det var i stora drag min dag ;)
Hoppas att ni fattar alla bokstäver och vilka personer dom står för ;)

Ne nu ska jag nog gå och göra annat.
P.S jag fick alla tre beethoven filmer idag. (I namsdagspresent) ;) Gulligt ;D

Min hund! (eller ja, min framtida hund vill säga ;) )
Bye bye///R<3

Kommentarer


Skriv en liten kommentar här ♥:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej & behövs ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0