Kommer aldrig komma tbx!!!! :(

det känns som det nu iaf. Mamma och pappa värkar ju inte se till att trolla fram internet :( Jag står snart inte ut! Jag måste han internet och tv. Vad ska man göra när man vaknar kl 7en morgon som denna? Just nu sitter jag upptryckt i fönstret med datorn och moilen, i hopp om att internet inte ska sluta fungera.

Kära gud, gör så att internet och tv:n fungerar igen. Amen.


Föresten, varför säger alla att jorden ska gå under i dag?? Har inte jag hört något om förutom på fb :S Jag gillar inte sånt där snack. aja det märker vi la om den gör det eller inte...

I går var det ju som alla vet spex i skolan ;) Det var väldigt kul att se vad alla klät ut sig till. En del tråkmånsar hade inte klätt ut sig men de flesta iaf^^ Dagen gick ganska snabbt och nu är det bara 12 dagar kvar i skolan! Helt sjukt. Jag hinner inte med detta höga tempo.Det ska så klart bli gött med sommarlov men att lämna alla klasskamrater är bara piss!!
Det gäller att se framåt och inte tänka på sådana tråkigheter (svårt att låta bli)

Och bara så att ni vet så kan jag inte lägga upp bilder (för segt) Så håll tummarna för att vårat internet ska komma tbx. Så ska jag vara mer aktiv i bloggen än någonsin förut!!


kram.

/ L i n a

Kommentarer

Postat av: R

L!!<3 kom tillbaks snart!

2011-05-21 @ 08:21:21

Postat av: Anonym

L!!<3 kom tillbaks snart!

2011-05-21 @ 08:22:21

Postat av: L

JAG VILL. JAG VILL!!!!!!!!

2011-05-21 @ 18:38:02


Skriv en liten kommentar här ♥:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej & behövs ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0