Måste jag? För jag vill inte!

Ne precis! Jag vill inte lämna 9c2! Herregud vad jag kommer att sakna alla i 9c2!!! Jag får nästan lite panik!!! Varför måste man plågas igenom detta? Jag vill inte börja gymnasium själv :'( (stavning på gymnasium)
Kommer inte att bli roligt. Jag ser verkligen INTE fram emot det!

Nu släpper vi det, vill inte bli ledsen nu.

Ska snart upp och duscha. Jag ska nog färga mitt hår igen på onsdag, vill ha det liite mörkare. Så på måndag kommer ni få se på det ;) Kanske skickar en bild till E&L. Okej det kanske blir en ny profilbild också ;)

Idag kommer det inget speciellt på tv. *Suck* Men någonting kommer la säker att visas. Men vi är ju ett par personer som ska sammsas om tv:n. Men vi har alla ganska så lik smak. (För det mesta)
Just nu tittar jag på UNDERBARA "vänner" ;) Love that show!

Ne nu ska jag dra upp och duscha, blåsa håret och platta det. (Det vanliga helt enkelt) Mitt hår kommer att få lite pause på sommarlovet från plattning och sådant. Om man badar i sjön så blir håret lockigare och finare (på något konstigt sätt) Och L & E vi måste ta MASSA kort i sommar. (Och lägga upp i ett album på fb ;) )

Ne nu ska jag dra.

Bye bye///R<3

Kommentarer

Postat av: L

underbara klassen!!!!!!!!!!!!!<3333



Ja vi mååååste bara ta as mö kort. Sen någon vecka innan skolan börjar slänger vi upp bilderna i varsit album eller nåt :)



Btw, gillar bilden!

2011-05-31 @ 21:06:48

Postat av: R

Ja UNDERBARA KLASSEN!



Ja det måste vi göra, plus lite bilder på fb ;)

2011-06-01 @ 16:03:00


Skriv en liten kommentar här ♥:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej & behövs ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0