1 Advent



I dag, 27 Nov, första advent, har jag längtat grymt mycket efter vit snö! Kommer det att komma någon snö i år? Börjar värkligen bli orolig över detta. Ingen snö = ingen jul :( Vad jag vet och som jag har upplevt, måste man se en rödhaka. Ja, inte vet jag varför just en liten rödhaka bringer fram snön men det är vad jag har hört i alla fall och det har faktiskt funkat ^^ Så leta efter små rödhakor allesammans! ;)

I dag tog jag moppen i stormen och for ner till mammas jobb. Det var lite vingligt när det kom starka vindar lite då och då men det gick bra =) Åt frukost och drack kaffe där sedan började jag baka sirapskakor :D Klapade kissemissen som finns där och pratade lite med de som fann sig där omkring. Trevligt ^^ Vid 13 for jag hem igen och den här gången regnade det inte ;)

Föresten, i dag får ni som är hästintresserade inte missa globen i svt 24. Har helt glömt av alla globensändingarna på tv:n tråkigt, brukar alltid vara lite roliga saker som ex maskeradhoppningen eller kändishoppningen. Allt har man missat, Föresten så har vi inte enns svt 24, skit också! Sänds föresten 21:50 i kväll eller vad det nu var .aja....
I morgon ska vi åka skridskor på idrotten, yeey. Då kasnke man får lite julkänsla iaf :)

/ L i n a 

Kommentarer


Skriv en liten kommentar här ♥:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej & behövs ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0