Klippt och frächst^^

Vi kan ju låtsas att frächst stavas frächst, ok?

Mamma har hugt av ca 4-5cm av mitt hår i dag. Jag ville nog att mer skulle ha åkt av för det är fortfarande massor av slitet hår men det får duga så länge =) Stod inte ut med mitt hår, hur jag än gjorde såg det jätte ovårdat ut och jätte slitet. Ska inte säga att det är bra nu men mycket, mycket bättre nu när det mesta av det slitna har klippts bort ;)

För att tala om något annat. Vi ska ha Hälsa prov på torsdag så jag läste alla sidorna i boken. Där på en sida stod det förklarat hur man räknar ut om man är under-normal elelr överviktig. BMI heter det, hört tallas om det? Så här gör man: Gångra din längd med varandra ex 1,80 x 1,80= x,xx dela summan med din vikt. Får du under 20 är du under viktig, får du 20-25 är du normalt och över 25 räknas som överviktig. antar att det inte stämmer helt eftersom personers kroppsbyggnader skilljer från varandra. Jag fick 25,16^^ hehe^^ Vet inte riktigt vad det räknas som men det var iaf kul att testa ;)

Nu tjatar syrran på att vi ska ut till hästarna. Jag har väntat på att hon ska läsa ut ettbok kappitel så då tycker jag att hon kan vänta tills jag har skrivit klart ett blogg inlägg :):)):):):):)

byeeee


INGEN BILD!


/ L i n a


Kommentarer


Skriv en liten kommentar här ♥:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej & behövs ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0