Mysigt och roligt!

Min lördags kväll har beståt av en super god middag, lagad av pappa. Det blev porterstek, potatis, sås av något slag och gelé till det. Hur gott som helst!
Jag och lillsyrran tog med oss lite drika och satte på tvspelet "Shrek" och har nu spelat det i två timmar. Och vi har skrattat en HEL del. Och mycket engelska prat har det blivit också. Vi (jag och mina syrror) har en konstig sak. Vi kan helt plötsligt börja prata engelska och sen prata det hela tiden. Det händer väldigt ofta! Men det är ju bra. Och nu har det blivit mycket med en brittisk dialekt och även australisk dialekt.^^ Så härligt!! ;)

Nu har vi dock stängt av spelet och nu ligger lillasyrran bakom mig och håller på att somna. Jag var tvungen att vissa henne Demi Lovatos nya album, så vi håller på att lyssna igenom låtarna. Så hon kommer nog somna när som helst. ;) Såå sööt hon är!♥

Imorgon kommer det la bli en slappar dag. Och även pluggar dag! Jag ska göra lite i matteboken och sen öva inför provet vi har på tisdag! Åhhh, så roligt!

Okej, min lillasyrra måste nog har vart ganska så trött, för hon har nu somnat. ;)


Light on my heart,
light on my feet
Light in your eyes
I can’t even speak
Do you even know how you make me weak

Demi Lovato - lightweight

Bye bye///R<3


Kommentarer


Skriv en liten kommentar här ♥:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej & behövs ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0