söndag, denna eviga söndag

Det känns som om helgen nästan bara består av fredag och söndag. Men endå så består den ju såklart av lördag också. Men dagarna går så snabbt. Fast denna helgen har vi ju haft lite av en långhelg.
Och det är ju snart höstlov! Längtar som bara den till det ljuva höstlovet. Någon mer än jag som gör detta?

Idag har jag inte gjort så mycket. Jag har mest suttit och kollat på tv. Har kollat på "My life as Liz 2" maraton. Och sen har jag även lagat pannkakor. Jag började kl 16:30 eller nåt och blev klar runt 17:30. Så det tog ett tag och jag är inte den bästa på att vända pannkakor kan jag ju säga.^^

Jag har ont i både armar och ben. Mina armar är ömma och det känns som om jag har tärningsvärk och sen har jag blåmärken på hela benen. Aja, vad ska man göra.

Imorgon är det måndag, jippie!! Eller ja, sådär. Har idrott imorgon och jag hoppas verkligen att vi har volyboll igen! Det är så roligt med volyboll! (Hur stavas det?) Aja.^^

Har faktist inte gjort så mycket pluggande idag. Har nog gjort tre tal i matteboken och dom tre talen innehöll tre tal. Om ni fattar. Och jag har inte öppnat boken för att öva till provet heller.^^ Men men, jag får la ta igen det imorgon då då. ;)


I'm gonna love you like I've never been broken
I'm gonna say it like it's never been spoken
Tonight, tonight I'm letting go, go, go, go
I'm gonna give it like it's never been taken
I'm gonna fall like I don't need saving
Tonight, tonight I'm letting go, go, go, go

Demi Lovato - Unbroken

Bye bye///R<3

Kommentarer


Skriv en liten kommentar här ♥:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej & behövs ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0