Två underbart roliga dagar, med mina fina!

Det har hänt en hel del.
I fredags så åkte vi in till frissan jag blev klar efter 25 minuter, då drog jag och L upp till skolan och hämtade min mattebok (nördigt) ;) Sen gick vi till hemmakväll och köpte godis (L köpte inte jag) sen in till frissan och kollade till E, men orkade inte sitta där så vi drog till ett fik och tog varsin blåbärs/hallon smootie (stavning?) sen in och provade lite kläder, sen ner till mataffärn och skaffade refilkort och sen upp till frissan. Vi satt där ett atg tills E blev klar. Var inne vid stan 2 och tog en buss hem direkt efter E var klar kl 16:30 ;)

Sen hem. Och då stack E&L hem till sig och jag hem till mig. Där hemma hämtade jag en större väska och min vinterjacka. Sen tog jag moppen hem till dom. Och hämtade deras packinig. (Jag tog deras datorer i min väska) och sen när vi nästan var hemma hos mig så vurpade jag med moppen. Jag vet inte riktigt vad som hände, men styret började att vingla och sen så la sig moppen ner och jag drogs med den. (Som tur var så gick inte min nya vinterjacka sönder) Och sen kom jag på att L kom åkandes bakom mig så jag flyttade mig snabbt så att hon inte skulle köra på mitt huvud.
Det gick ganska så bra. Jag slog la i huvudet men den smärtan gick över snabbt. Sen har jag ett skrapsår på hakan och ett på knät. Och sen ett stort blåmärke på knät och ett på vristen och smalbenet. Men som tur var så gick ju allt bra.
Jag pötte hem moppen. Men sen påvägen mötte vi ett par som var ute och gick. Och dom frågade var det var för fel. OcH sen kickade han igång min moppe. (Väldigt snällt av han) Så jag kunde åka dom sista 400 meterna.

Väl hemma så började vi laga mat. Tacogratäng fick det bli. Och efter att vi ätit gick vi upp och kollade på film. Det fick bli "tropic thunder" (stavning?) och sen gick vi ut och tog lite kort. Och sen in för att kolla på en film oc somnade till den.

Sen vaknade jag och vi gick upp kl 10. åkte till Lo runt kvart i 11. Och åkte sedan hem och var hemma runt 1.
Mamma körde förbi mig med bilen påväg hem. Och sen när mamma kom hem så sa hon såhär
"Såg du att jag körde förbi dig eller?" Jag "Ja det gjorde jag" mamma "Jag trodde först det var någon som eldade, men sen såg jag att all den röken kom frpn ditt avgasrör"
Asså gud så pinsamt!!!! Hahahaha, hoppas att den inte rykte så mycket hela vägen till och från Lo;s XD Skulle vart sjukt pinsamt!

Här kommer korten jag tog igår med E&L



Oj, ja en väldigt liten bild, men det är såhär det blev när jag tog auto.fix.^^ Inte riktigt det resultatet jag ville ha.^^

Så detta var några av mina bilder. Eller rättare sagt dom bilderna man såg någonting på.^^
(Hehe sen när vi kom hem så kom jag in till rummet där E&L satt, jag kom in i ett perfekt ögonblick, för L sa "Det enda som betyder någonting är att R är oskad. Hehe så gulligt!) ;)

Even though I know what’s wrong,
How can I be so sure
If you never say what you feel, feel
I must have held your hand tight,
You didn’t have the will to fight
I guess you needed more time to heel

Demi Lovato - Fix a heart

Bye bye///R<3

Kommentarer

Postat av: L

haha ^^<3

2011-10-15 @ 14:42:40

Postat av: R

Hehe ;)<3

2011-10-15 @ 14:58:07

Postat av: Lovisa.W

Tacco gratäng har blivit poppis! ^^;)

Kram <3

2011-10-15 @ 15:26:57
URL: http://lollosbakverk.blogg.se/

Postat av: R

Hehe, ja verkligen! ;)

2011-10-15 @ 20:14:40


Skriv en liten kommentar här ♥:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej & behövs ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0