Vart har alla våra älskade läsare tagit vägen?

Ja, det kan jag då undra ibland. Jag får aldrig några kommentarer förutom av L och ibland av Lo. Så det känns ändå ganska så tomt.
Fast jag förstår att ni inte orkar kommentera. Jag kommenterar nästan aldrig på andras bloggar. Men jag läser era bloggar ska ni veta! Och jag kollar dom flera gånger per dag. Om jag inte har pluggande att göra såklart. För jag förstår er om ni inte går in på datan om ni har plugg. Det ska man inte. Och plugga ska man göra! ;)
Jag borde verkligen börja bli bättre på det där med pluggandet! Jag har la alltid klarat mig på proven, men bättre kan det ju verkligen bli. Det kan det la alltid, men ja. ;)

Jag såg på Ellen i morse. Och då var Demi Lovato gäst och pratade om hur hon mådde. Eftersom hon har haft det väldigt svårt och vart inne på behandling. Hon har även blivit mobbad i skolan och sånt när hon var liten. Men nu mår hon bra. Och hon är en väldigt underbar person. Hon vill inte att flickor i dag som är typ 13 år ska ha förebilder som ser ut som modeller gör. Så där smala och hon vill inte att flickor ska göra allt för att bli sådana. Hon hade själv ett ideal att vara smal. Och att alla tjejer på omslag på tidningar var smala och då ville ju alla flickor vara det också. Och då sa hon att hon ville vara dom tjejernas förebild och det tycker jag är jätte bra. Hon är helt enkelt underbar och så vacker också. Hon har verkligen gjort allt för att må bra och ser till att andra ska få ha det bra också. Hon är emot mobbning. (Eftersom hon själv vet hur det påverkar en)
Och hennes texter medelar verkligen allt sådant.

You can take everything I have
You can break everything I am
Like I'm made of glass
Like I'm made of paper
Go on and try to tear me down
I will be rising from the ground
Like a skyscraper!

Om jag hade fått välja en kändis att ha som förebild så skulle det vart Demi Lovato, helt klart. :D


Demi Lovato♥

Bye bye///R<3

Kommentarer

Postat av: AGCH

Håller med dig (och sångerskan), jag tror det är farligt för barn och ungdomar att ha förebilder som inte är realistiska. Konsekvensen blir att man bryter ner sin självkänsla och tappar greppet, till slut kommer förmodligen också självskadebetéende. Och är nog ingen som egentligen vill skada sig själv.

2011-10-19 @ 22:18:59

Postat av: R

Ja, jag tycker då detsamma. Det är hämskt att dom ska behöva ser upp till eller ha ett ideal som ser ut så.

2011-10-20 @ 09:44:05

Postat av: AGCH

Indeed.

2011-10-20 @ 21:08:13


Skriv en liten kommentar här ♥:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej & behövs ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0