Ho ho, vart är duuu??

Jag vet inte om ni har märkt det men bloggen har just nu tappat ganska mycket av sin kvalité ( annars är ni typ blinda) Detta beror, från min sida, att jag helt och hållet har tapat inspirationen! Jag orkar inte ta mig tid till att skriva ett läsvärt inlägg och ännu mindre att visa upp en ny bild! Tja, jag har ingen bild att visa upp. Kameran, har jag knappt givit en blick till, den bara ligger där och skräpar. Typ.
 I dag, när vi egentliken skulle lyssna på våran lärare, satt jag vid datorn och gjorde min dagliga "data-runda", började kolla på alla bilder som NEVNARIEN.se (<----kolla in!), en fotoblogg som jag besöker varenda dag, hon tar så grymt bra bilder! Genom att se på alla dessa grymt fina bilder kom foto-suget tillbaks. Blev nästan arg på mig själv att jag kanppt rört kameran.
Nu, ja nu sitter jag här på en stol i köket och undrar vart den där inspirationen och foto-suget tagit vägen. IGEN. Det är någon jäkel som tar den i från mig och vet ni vem? Skolan så klart. Den suger åt all energi och ork till allt annat skoj. Elakt eller hur?

Jag får helt enkelt leta vidare efter det som tagits ifrån mig så hoppas jag att ni håller tummarna på att jag finner den igen.... :(


Kram.

/ L i n a

Kommentarer


Skriv en liten kommentar här ♥:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej & behövs ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0