Inte konstigt att...

...bilderna blev som dom blev. Jag stog och tog kort och så tittade jag inte riktigt på dom. Och så ska jag to kort mot solen. Med lite gräs och sånt med på bilden, så blir den väldigt blå. Och jag tänkte först att det kanske är nått fel på kameran. Och ja. Men det visade sig sedan att den var inställd på att alla kort skulle ha färgen blå. -_- Där rök dom korten, men detta ska ni få se. Inte snyggt. Men såhär blev ett kort då då.

Snyggt eller hur? Ne, det tycker inte jag heller. Enda gången solen är frame, så blir korten såhär-_-
Snälla söta storasyster, ändra tillbaka när du ändrat färg (Anntar att det är du för du är den enda som kan den kamern) Och om det inte är du som gjort det, så ber jag om förlåtelse för att jag trodde att det var du :)

Idag så har det vart en riktigt slappar dag i skolan. Vi hade som sagt fotografering och då hade vi inställd lektion. Så vi hade kortet kl 8 på morgonen. Och var klara med allt och sånt kl 08:30. Då beger vi oss ner på stan och tar ut pengar och fikar:) Så tar vi en kort sväng in på ica för att E skulle ha tuggummi ;) Sen en buss upp till skolan. Och sen bestod dagen av Sv och eng. Lunch där emellan. Så slutade vi ju tidigt idag också, kl 14:10! Gött!!

Imorgon då gäller det!! Jag tänkte ett tag på att ta hål i ena örat, över det jag redan har. Men jag tycker det gör så ont att ta hål i örat och sen säger E att hon gör det om jag gör det. Så imorgon efter skolan drar vi ner och fixar det. Bokade tid i måndags ;) L ska också ta anntar jag. Hoppas hon får plats mellan oss eller nåt. Jag är först ut. Så det blir lite spännande. Jag tar i vänstra örat och E&L tar i högra ;) Vänstra kändes bäst. Kanske för att jag är vänsterhänt, men vem vet ;) Ska bli såå spännande och roligt! Det är så fint att ha ett sånt örhänge ;)

Nu ska jag nog öva lite på hälsan. Den är tills imorgon och jag har inte tittat på den. Bara när jag skrev av lärarens power point. Så det kan nog behövas lite övning på den ;)

Bye bye///R<3


Kommentarer


Skriv en liten kommentar här ♥:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej & behövs ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0