Morgonsol gör mig glad:)



I dag när jag steg ur sängen kl 08:30, såg jag solen lysa utanför fönstet.Himlen var helt blå så jag bestämde mig för att gå ut och fota hästarna.
När jag ska fota hästarna i hagen brukar jag smyga mig på dom på avstånd. Delst gör jag det för att det är kul, men sen också för att de alltid har öronen framåt när de väl uppäckt att någon smyger på dom. Lasse och de fyra stora hästarna reagerar på olika sätt. De stora hästarna låtsas om som att de fortsätter att äta, samtidigt som dom går allt närmare och håller koll på mig i smyg. Lasse därimot går, efter oblygsamt stirrande, rätt fram och kör fram nosen för att lukta. Sedan när han har gjort det skiter han i mig och går vidare. De fyra andra står då vid det laget en bit bort och fortsätter med sitt smygande.

I dag tog Elin med Lasse när vi red, alla fem var alltså med. Sedan kom Elsa och skulle få rida på Polka men vi slängde upp henne på Lasse i stället. Elsa spände sig väldigt mycket i början men efter lite lugnande ord slappnade hon av.
Det gick riktigt bra, skrittade bara ca 50 m. Men det är en bra början och Lasse är jätte duktig.
Efter ridningen (Elsa red även på Polka efteråt) fick jag och Elin varsitt kort av Elsa. Påkortet var det ett litet sött troll. I själva kortet låg det en så söt liten teckning på Trollan som Elsa själv hade målat. I kortet stod det även Lina och Trollan (fast jag var inte med på teckningen, inte vad jg såg iaf)
Fick inte bara ett kort föresten, utan söta, rosa hårtoffsar.
Haha, så söt kusin man har :D 

/ L i n a

Kommentarer

Postat av: R

Awww, så söt han är! Flätan gjorde han sötare;)

2011-09-04 @ 19:39:01

Postat av: L

Ja, nu är det ju inte så mkt kryp som stör så han behöver ju inte luggen nu =)

2011-09-04 @ 21:10:01

Postat av: Lovisa.W

Jag håller med Rebecka! :D

Kram <3

2011-09-04 @ 22:36:53
URL: http://lollowiksten.blogg.se/


Skriv en liten kommentar här ♥:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej & behövs ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0