Bloggar från skolan.



Seriiiöööst, det borde inte finnas sånna här skoldagar, jag dör av trisstes, tiden går så fruktansvärt segt! Np Sv var i dag så sovmorgonen förstördes ju totalt där. Jag och dom andra blev klara redan vid nio så vi beslutade oss för att gå ut och äta ( på kinan) i dag eftersom att vi inte hade lektion innan kl 13:30. Lektion var det inte förresten utan föreläsning. Stolarna är så fruktansvärt obekväma så jag höll på att bli tokig men som tur var hann föreläsningen sluta innan dess.
Nu har vi Engelska, om det nu går att kalla det engelskalektion. Jag och kompany sitter i biblioteket, tre sitter vid datorn och bl.a bloggar och endast en (som btw slutade just) läser. Ingen lärare har vi heller eftersom att det är NP muntligt för vissa. Slappt pogram tänker ni? Jo, det skulle man nog kunna säga att det är. Just nu är det slappt ;) I morgon har vi två letioner med flera timmar hål i mellan. Jag blir så trött över att vara i skolan och inte göra någonting. Får ingen ork eller någonting ju. Kul att inte ha haft en enda vettig lektion i dag (förutom NP) och komma hem 17. Jag borde inte klaga, jag vet men vad skjutsingen, ni vet hur jag är, kan inte låta bli.....

/ L i n a

Kommentarer

Postat av: AGCH

Fin bild! :) Så klara vattendroppar :)

2012-04-25 @ 19:53:10

Postat av: L

Tack! blev nöjd med själva bilden men jag gillar inte färgerna. Det känns som att dom är för starka. Eller vad tycker du?:)

2012-04-25 @ 21:00:13


Skriv en liten kommentar här ♥:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej & behövs ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0