Klar!

Jag gjorde min svenska redovisning näst först av alla. Guud, så nervös jag var! Jag stod och skakade och tittade upp ganska så lite, vilket inte var så bra. När jag gjort mitt (det känndes inte så jätte bra) så gick jag till min plats igen och hela jag skakade! ^^ Tur att den värsta delen är över nu! Nu är det bara skriftliga i svenska och matte proven som jag inte gillar. Det kommer gå så dåligt! Men engelskan känner jag mig bekväm med och det känns okej. Har inget nervöst över det. Engelska är det enda basämnet jag gillar. :)

Åh, lyssnar nu på låten "Let me take you to Rio - Ester Dean" kommer från filmen "Rio". Och jag blir så sugen på att se den underbart roliga och urgulliga filmen! ^^

Denna veckan kommer nog gå fort. Jag menar, det är redan onsdag imorgon. Och då slutar vi tidigt, på torsdag har vi inställd lektion på morgonen så då har vi sovmorgon. Och sen är det ju fredag och då kanske vi bara har en lektion för vi får dom två sista lektionerna på oss att intervjua barnen på vår praktikplats. Soft eller?

Fast just nu borde jag plugga till hälsaprovet vi har imorgon...opps.



Moving on doesn't mean you forget about things. It just means you have to accept what happened and continue living.

Bye bye///R<3

Kommentarer

Postat av: L

Du var jätte duktig!:) fina bilder;)

2012-04-17 @ 20:24:51

Postat av: R

Tack:) men du var bättre;)) tack!:)

2012-04-18 @ 15:37:29


Skriv en liten kommentar här ♥:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej & behövs ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0