Regn, hästar och fåglar


Givetvis är Lasse den som ska fram först och kolla läget^^

Min häst har ärligt tarlat väldigt stora öron, tycker ni inte? ;)

Efter en stunds vänta kom fågeln så här nära! Jag har bara skärt bort bild ovanför fågelns huvudoch inte zoomat in :)


Jag skulle bara ut och ta några kort som jag kunde lägga upp på bloggen men det slutade med att jag satt på blött gräs mitt i hästhagen och tog massa kort på två fåglar som höll sig till hästarna^^ Lasse höll på att försöra allt när han envisades med att nafsa i mitt paraply. Jag kundeju inte ta bort honom heller, ville inte att fåglarna skulle bli rädda. Så det blev lite svårt att försöka håla kameran stilla under tiden som parplyet skakade som jag försökte hålla som skydd^^

I dag när jag och syrran red kom det två små tjejer på inlines som helt plötsligt började ta kort på oss. Haha det kändes ju lagom kul^^ Verona töntade sig dessutom så att jag var tvungen att hoppa av och leda henne förbi dom^^ Sedan mötte vi dom igen och då tog dom fram sina mobiler och tog kort igen XD Hoppas att inte jag kom med på bild alltså ;)

ÅT nyss en fruktansvärt ("fruktansvärt" är nog inte rätt ord...) god mat. Kött som stått i lergryta i flera timmar, portervins sås, klyftpotatis och sallad. Mums, det är min typ av mat som jag gillar, nu är jag helt proppmätt. Det är mindre bra, gillar inte kännslan av att vara proppmät, gränsen på illamående. Men men det var det nog värt, min mamma kan laga mat säger jag bara :)

/ L i n a

Kommentarer

Postat av: R

Hahahahahah, nu när du säger det så ser hennes öron jätte stora ut på bild nr 6 XD Haha! ^^ sött!^^

2012-04-22 @ 20:24:56

Postat av: Anonym

Haha hon har alltid haft stora öron men har aldrig direkt reagerat på detXD

2012-04-22 @ 20:47:33


Skriv en liten kommentar här ♥:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej & behövs ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0