Underbara Torsdag...



Den här härliga torsdagen förstördes totals redan igår. Jag fick för mig att kolla skolmailen och då ser jag att ett meil från våran mentor har skickats. Där står det att vi inte alls ska ha pysseldag utan vanlig lektion istället. Kul säger jag bara! Det kunde ju ha nämns liiite tidigare.
Ännu värre var när vi var ute och red och jag märkte att jag frös trots tjocktröja och vinterjacka. När jag kommer in igen tar det inte långtid förrens jag ligger i soffan och svettas av värme. Då har  man fått feber också. Kul! värkligen jätte kul! 
Hoppas att den hinner gå över tills i morgon men det skulle jag inte tro att den gör ;)

Jag kanske kan ta och se Abduction nu när jag endå inte har något att göra. Eller det får nog vänta... vill nog se den med resten av familjen :) Det är mycket roligare att se film med andra personer trots att man endå sitter tyst och lyssnar. Ser man på film själv känns det bara ensamt.
När jag kollar på film eller tv i huvudtaget, brukar mitt huvud glida åt vänster så att jag kollar snett på tv:n. Brukar komma på mig själv efter ett tag och rättar tillbaks huvudet men sedan är det snett igen ;O

Hehe aja, ha det bra puss och kram :)

/ L i n a

Kommentarer


Skriv en liten kommentar här ♥:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej & behövs ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0