Taggad som tusan!



hellllo!! Just nu sitter jag i soffan och taggar till träskbränbollen. I år är det Elin som ska ner i skiten, inte jag! moahaha! Just nu regnar det tyvärr, inte bra men när man väl har börjat är det bara att köra på :D
Btw, i går färgade jag håret, min utväxt syntes ordentligt nu så det är väldigt skönt att ha det färgat. För några dagar sedan toppades även håret. Egentliken skulle jag behöva klippa av allihop typ. Tycker att mitt hår är extremt tunt och fult men det är liite bättre nu efter att det är toppat iaf.

Läste nu på morgonen på två olika bloggar att Patrik Kittel har blivit anklagad för djurplågeri?? Haha LOL jag skulle bli väldigt förvånad om en Svensk dressyrryttare skulle plåga sin häst under bevakad Os träning.Sverige är inte direkt känt för att missköta sina djur. Vad bilderna visar så tycker jag det ser ut som ögonblicksbilder på en pigg och busig häst. Även om det är ögonblicksbilder är det så klart varken kul för Patrik eller Sveriges dressyrlag att bli anklagad för en sån här sak.
Eller vad tror/tycker ni?



/ L i n a

Kommentarer

Postat av: L

Jag ska väll tillägga att dte är tyskarna osm anklagar det här påståendet.

2012-08-04 @ 11:20:28

Postat av: R

Tycker det låter lite löjligt. Tror inte riktigt att någon skulle göra det på ett bevakat os

2012-08-04 @ 14:08:07

Postat av: L

Nej tycker inte det är Ok att anklaga folk för såna saker.Är han ett för stort hot eller?

2012-08-05 @ 10:10:33


Skriv en liten kommentar här ♥:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej & behövs ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0