Året 2012

 

Januari. Den här månaden togs många kort och vi var väldigt flitiga på bloggen-kul. Vi tog väldigt mycket natt kort och härliga vinterbilder :)  Förövrigt hände det inte så mycket.



Februari: En tid då korten för det mesta bestod utav naturkort. Snön försvann och kreativiteten kom smygandes tillbaka. En del reste långt bort för första gången och fick uppleva ett helt nytt land. Mycket färg och även denna månaden så var stjärn och månkort någonting som vi försökte jobba på. Det märks tydligt på månkorten att båda har blivit betydligt bättre :)


Mars: Båda två har fastnat för att redigera bilderna i en blå/gul ton vilket syns på de flesta utav bilderna. Bilderna blir mer våriga och vi har slutat att ta massa nattkort. Vi såg filmen "hunger games" Som vi blev förälskade i och är en utav våra favoritfilmer :)

April: Värmen började komma och bilder utav vitsippor tog över bloggen. Våren hade börjat att ta fart på riktigt och i bloggen kunde man få höra om alla dom nya vårtecken, så som om fjärilar som vi sett.

Även mycket låttexter från R;s sidan. Redigerins filtert "dusk" var även väldigt populärt under en viss tid. Man kunde verkligen känna vårkänslan när man såg hur vitsippor täckte den största

delen utav bloggen:)





Maj: Bilderna fylls fortfarande av vitsippor och bilderna är gröna. Vi gör en fotoutflyckt tillsammans för första gången på året. Det märks på våra texter att det närmar sig somarlov. Det är mycket glädjefyllda texter med härliga bilder :) Lina åkte på bröllop i Lidköping och Rebecka gjorde annat :)




Juni: Sommarlov. Texterna börjar att bli roligare och inte bara massa gnäll om skolan. Dock får jag förlåta för mitt lata-jag, det var mycket instagrambilder och mycket gnäll från min sida. Jag jobbade och gnällde över mitt jobb och att jag var tvugen att gå upp tidigt. L å andra sidan njöt utav sitt sommarlov och den ledighet hon nu hade. Hon var ute på många härliga fototurer och hon sov säkert ut på morgonen också. Mycket bilder på hästar (vilket nästan hör sommaren till) Det blev även under den här månaden tillökning för E&L, dom fick sig en liten kusin till. Midsommar och ja vad mer ska man säga, det var sommarlov och vissa hade det bättre än andra. Dock så var varbergshelgen inte långt borta och den fick en att stå ut om sista dagarna på jobbet

Juli: Vi åker till Varbeg tillsammans och har det roligt där i två dagar. Vi åker på sommarens andra fototur och tar massa fina kort. Den här månaden har visats många fina kort :) Den här månaden visades även OS på tv och Lina hade svårt under de dagaran att ta sig ut från huset. Dock fortsatte det att bloggas som vanligt :)

Agusti: Månaden då skolan började igen, det är iallafall det man tänker när man hör agusti. Blir lite deprimerad bara jag läser hur vi skrev "sista dagen på sommarlovet". Denna månaden så vart det bröllop och även den årliga träskbrännbollen för E&L. Hoppas att det nu var E som hamnade i skiten och inte L som hon så fint önskade i ett inlägg. Bloggandet hamnade lite på efterkälke och skolan tog över. Mycket ursäktande och förlåtande för dålig bloggning, vilket är förståligt då skolan ska gå först. En månad med värme och så blekt R även håret, vilket nu i efterhand kunde ha gått mycket bättre om R hade behållit det och sedan färgat det mökrblondt som hon har men nejdå, det skulle bli mörkbrunt igen...man lär sig utav sina misstag. Men men^^
Förutom Rs miss i färgningen började det även visas en ny filur på bloggen. Nämligen Otto som flyttat in i Ls stall.


September: En månad med mycket "jag sitter i skolan och bloggar" inlägg. Vi hade det hufsat bra, vi slutade tidigt större delen utav veckorna. R blev skjuk, för vad blir man inte när man är tillbaka i skolan och alla ska smitta ner en. Även ett par riktiga bilder på Monne och Master kom upp på bloggen, så söta. Det regande en hel del under september månad. Vet inte hur ofta man gnällde över det.
Att märka på våra valda rubriker blir vi mer buttrare för var dag. Kan det bero på att det är på väg mot höst tro?Det var en riktig latis R som inte tog några riktiga kort så ofta utan levde fortfarande utav det bilder hon tagit i juni-juli. L å andra sidan hade kameran framm lite oftare än R. Vilket flyde bloggen med några nyatagna kort.

 



Oktober: Den viktigaste händelsen på året, L fyller år! Förutom det är det en hel del höstkort. Det är mycket löv och frost kort som visas och en del hästkort. Den här månaden finns det inte så mycket annat att fota, speciellt när fantasin börjar tryta. R och L börjar även bli färdiga med sin fotoutmaning som nästan blev ett halvår försenat.
 
November: Julstämningen börjar öka samtidigt som vi lägger upp våra bilder från fotoutmaningen. Tack vare den blir det en hel del blogginlägg för om inte den hade varit hade det förmodligen inte funnits alls så många blogginlägg. Julovet är nära och båda längtar enormt mycket efter Jullovet. R gör slut med sin gammla kamera för att i stället erkätta den med en ny, förbättrad kamera som ger bilderna betydligt bättre kvalité.:)


December: Och så kommer vi till den sista månaden på året. Den här månaden har inte varit våran bästa bloggmånad.  Vi har i stället haft fullt upp med julpyssel som bl.a julbak och julklappsinköp. Vi bytte paket med varandra som i alla fall L blev väldigt nöjd med:)

För att sumera det här bloggåret kort så har det varit fyllt med nya bilder och tråkiga texter, precis som det ska vara!;) Vi är glada att bloggen finns och hoppas att den kommer finnas ännu ett år till :)

Vad som händer nästa år, det får vi se.

Och med detta avslut vill vi önska er all ett riktigt GOTT NYTT ÅR!

MVH L i n a och R<3<3

Kommentarer


Skriv en liten kommentar här ♥:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej & behövs ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0