Sista dagen 2012.


Tips, lacka med genomskinligt nagelack för att pärlorna inte ska ramla av lika lätt, dessutom blir de mycket glansigare :)

Det tog mycket längre tid än vad jag hade trott att göra en samanfattning till bloggen igår. Vi blev klara vid 2 tiden och då var jag ruskigt trött. Hade ställt klockan på halv nio för att ge hästarna mat. Jag lyckades ta mig upp från sängen och kravla mig ut till stallet för att mötas av hästar som redan åt, suck.... onödigt att jag gick upp helt dödstrött^^ Vid tio tiden åkte hela familjen till Jönköping för att först och främst köpa en klippmaskin till hästarna eftersom att den på HÖÖKS var slut. Sedan var tanken att åka till Charlies men vi hittade inte afären. Så precis när vi var på väg att åka hem blev Elin desperat eller något och ringde ett numer på charlies hemsida och frågade efter vägen ^^  Väl i afären dog jag nästan, Det fanns SÅ mycket fint! Jag har aldrig varit där förut och jag ville köpa alltihop. Det fanns säkert 40 olika träns, massa fina schabrack och massa glittrande pannband.Tyvärr var jag ju redan fattig innan så jag kunde bara köpa ett pannband. Valde det Äppelgröna pannbandet och Elin tog det guldiga.
Eftersom att pappa var med och tyckte att det var skit tråkigt att gå i en hästafär hann vi inte gå där så länge. Han tyckte att vi var tokiga som köpte "ett sycke läder" för 250 kr och nu när jag tänker efter så håller jag nog med. Dock ska jag påpeka att de flesta panbanden ligger över 500 lappen så de var egentligen billiga. Men nu hörni, nu är jag värkligen PANK!

Jönköpings trippen tog hela förmiddagen så efter lunch begav vi oss till stallet. Jag tyckte att hästarna skulle få extra fint i sina boxar nu när det är nyår och allt så det tog sin lilla tid:)

Så nu sitter jag här, ny duschad och ska snart sminka mig för att göra mig klar för Nyår.

Ha en trevlig kväll allihopa:)

/ L i n a

Kommentarer


Skriv en liten kommentar här ♥:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej & behövs ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0