Det går framåt...

Min feber minskar. Dock gör min hals mer ont. Eftersom jag har världens mest irriterande rethosta så gör det mer ont i halsen ju mer jag hostar. Mitt öga är bättre och menthol nässprayen gör sitt. ;)
Vädret är hur underbart som helst. Har när jag gått in i köket kollar ut och sett grenarna på trädet utanför som är alldeles glittriga av snön. Fått såådant foto sug. Men kan inte gå ut och ta kort. Sådan osis asså! Aja.

Har hittat tre nya låtar av Rihanna som är såå underbara!!! Kan ju säga att hela hennes album är bra. Men dessa är mina favoriter. Hennes album heter "Talk that talk" :)

Rihanna:

-Where have you been
- You da one
- Talk that talk

Lyssna. Särskilt den översta. Hon är en av dom bästa sångarna, utan tvekan!

Lyssna även på James Morrison - slave to the music. Den är så bra. Särskilt musikvideon, den gillar jag starkt!

Så nu har ni lite musik tips. (Dock vet jag nästan att L inte kommer lyssna på dom. Hon lyssnar inte så mycket på musik...eller?)

När man är hemma under en lång tid, så blir jag alltid beroende av att titta på vissa program. Jag sitter här varje minut och kollar. På morgonen är det "Little people, big world" kl 11 och efter det "Jon, kate och åtta barn" kl 12. ....ohhh skit!! kom just nu på att klockan är efter tolv och jag har inte anmält mig sjuk till skolan. skit också!...hm, det löser sig nog. Får skriva det till mentorn sen.^^ På tal om ingenting liksom.^^

Nu ska jag nog återgå till att titta på tv.^^

~~~~~~
 Where have you been?
Cause I never see you out
Are you hiding from me, yeah?
Somewhere in the crowd

Rihanna - Where have you been
~~~~~~

Bye bye///R<3

Kommentarer

Postat av: L

Nej tyvärr gör jag inte det. Sitter alltid med datorn i soffan med tv:n påslagen. Så jag skulle helt enkelt störa andra med musik^^ Men tummen upp för musiktips endå!;)

2012-02-07 @ 16:13:35

Postat av: R

Hehe det är la skönt för dom andra ;) Yes, tummen upp!! ;)(Y)

2012-02-07 @ 17:51:03


Skriv en liten kommentar här ♥:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej & behövs ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0