Efter en härlig skridskortur;)















Det var hur härligt som helst att åka skridskor. Eller kansnke inte just skridkor åkandet eftersom att jag hade de säsmsta skridskorna som man bara får ont av så jag åkte inte så länge och det gjorde ingen annan heller ;) Vi var fler personer på isen än vad jag trode hela 14-16 stycken :) Efter att vi åkt lite skridskor lagade vi mat, allt från korv med bröd till pastarätt som lagades på en sån där stor rund sak som läggs över elden ^^ Vi hade med oss pita bröd, grönsaker och köttfärs, mums! efter två timmar blev det trots allt för kallt så då begav vi oss hem igen :)

Här ovanför är resten av bilderna. Det blev fler bilder än vad jag hade trott ca 90 bilder under min fotorunda.  De är inget speciellt men det är la alltid kul att visa lite bilder ^^
Nu ska jag lägga upp en till bild som inte passar ihop med de andra bilderna. Tänkte att om jag visar den tillsammans med de andar bilderna ser den bara överredigerad ut och det vill jag inte men ja, ni får säga vad ni tycker.

Den har en speciell efekt och jag gillar den;)

Kram.

/ L i n a

Kommentarer

Postat av: AGCH

Jättehärliga bilder! Den sista var väldigt härftig, lite mystisk känsla i den nästan :) Btw var det er jag såg borta vid ön vid Vädersholm, eller var det några andra?

2012-02-04 @ 16:16:36

Postat av: L

Tack!:D

Ja om det var en drös med mass människor måste det ha varit vi. Vi var där från kl 12-14 :)

2012-02-04 @ 16:59:32

Postat av: Anonym

Det var nog delar av ert gäng då, för de var ganska många men inte riktigt så många som du beskriver. Jag kom nog förbi vid 14.40 eller nåt :)

2012-02-04 @ 18:14:10

Postat av: L

Jaha då var inte vi kvar men skulle tro att en del av de andra var det så det var de som du såg då :)

2012-02-04 @ 21:01:50


Skriv en liten kommentar här ♥:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej & behövs ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0