En dag kvar

Ja, imorgon är det fredag och jag längtar! Fredagar är den lugnaste dagen. Så det är ju skönt. ;)

Ska be pappa att hyra filmen "The three musketeers" har velat se den såå länge nu. Och den fanns att hyra. Så då kan jag stryka en film från min filmlista. ;)

Idag har det vart ett så underbart väder. Var glad att vi gick en promenad på dagen med barnen. Jag var så sugen på en promenad. Och sen när jag kom hem så tog jag och mamma en promenad runt sjön. En fotopromenad var det allt. Så ja, jag har en hel del bilder till er. ;)

Jag har under två dagar duschat på kvällen och sen kunnat sova till 05:50. Vilket är så skönt. Sen har jag kunnat gå ner, sätta på tvn, göra mig två mackor iställer för en och en kopp oboy och kollat på "Little people, big world" och kunnat kolla på det till kvart över 6. Och det är så skönt att inte behöva stressa så. Men så fort skolan börjar så får jag la gå upp tidigare. Men man får ju njuta medans det varar.^^












På den här sista bilden så sa jag till mamma "Mamma kolla en fågel, perfekt när den sitter i trädet så!" och jag tar upp kameran och när jag håller på att ficka skärpan på bilden så flyger den sin väg och hamnar istället flygandes lite lägre bort...-_- så typiskt. Hade vart så fint med den svarta kontrasten av en fågel i trädet.

Bye bye///R<3

Kommentarer

Postat av: Sofia - My Camera And I

Bilderna blir bara bättre och bättre ;)

2012-02-23 @ 18:50:45
URL: http://mycameraandi.webblogg.se/

Postat av: L

Fina bilder!:)Gillar väldigt mycket den skogsbilden när solen lyser bakom träden, riktigt nice!:)

2012-02-23 @ 20:10:58

Postat av: R

Tackar tackar. ja jag är ganska nöjd med dessa bilder;)

2012-02-23 @ 20:57:18


Skriv en liten kommentar här ♥:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej & behövs ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0