Orange himmel, kass bild!



Jag vet inte varför jag gick ut och fotade i typ 10 minuter^^ Men jag gjorde iaf det efter att alla melodifestval låtar varit. Känns som att jag inte kan följa ett enda tv pogram längre utan att tröttna efter en kvart! Förr följde tv pogram nästan varje dag tills de var slut för sesången. Nu längre orkar jag aldrig se klart. Fast tycker inte det är något negativt^^ Väldigt skönt att inte vara beroende av ett tv pogram :)
Jo juste.. vart var jag... som sagt, jag gick ut och fotade. Alltså, färgen är så himla cool! Det måste vara lilla byn som lyser upp himlen sådär fint? Aja, redigerade några bilder så att de skulle bli mer intressanta men såg att kvaliten blev kass här på bloggen. Slängde upp en orginal bild och såg att kvaliten blev lika kass^^ Aja, så kan det gå. Hade lust att blogga lite så slänger upp bilder endå. Ska försöka släppa alla dessa himmel bilder och ta kort på något annat. Känner själv att de börjar bli lite tröttsamma att visa upp :)

(GÄSP) vaknade kl 7 i morse av att en radio gick igång på högsta volym. Hoppades på att någon skulle höra oljudet och stänga av den men inte då. Så det var jag som fick stänga av den. Smart nog, znoosade jag den bara så att radion gick igång igen efter 10 minuter. Som tur var slapp jag gå upp en andra gång^^ Fast somnade om och gick sedan upp kl 10...^^

Aja... vad ska man hitta på nu tro?

/ L i n a

Kommentarer


Skriv en liten kommentar här ♥:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej & behövs ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0