Tjenare tjenare!



Gick upp tidigt i dag för att hinna med en ridtur. Oj vad härligt väder kan jag säga! Solen höll på att gå upp när vi red (fast det gör den ju fortfarande) Det var väldigt härligt och inte ett dugg kallt :)
Nu har jag precis duschad och ska snart göra mig iordning och packa det allra sista. Så egentliken få jag inte sitta framför datorn för mamma. Hon tycker att jag tillbringar för mycket tid här men jag kan upplysa er om att det är mamma som alltid kommer in så fort jag har satt på datorn! Okej... i bland kanske jag sitter här vid fel tillfällen men ja, jag måste ju få uppdatera lite blogginlägg!^^
Juste, kameran FÅr INTE följa med :( Den tar för stor plats i resväskan. Det känns lite surt men ärligt tarlat tror jag inte att jag hade hunnit fota så mkt. Hoppas nu inte att det är värsta bästa solnedgången eller något annat häftigt/vackert! Då kommer jag sakna min kamera.
För mig är det ganska stort att resa för första gången. Endast jag och syrran, helt ensama och övergivna ;O Aja...det får la gå ;)

Dags att bege sig till Belgien!:) (nåja..om några timmar)

/ L i n a

Kommentarer

Postat av: Anonym

Det kommer gå bra! =)

2012-02-17 @ 14:03:20


Skriv en liten kommentar här ♥:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej & behövs ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0