Typisk söndagskväll

Ja, här hemma tittar vi på "Så ska det låta". Det är ett program man sett många gånger. Det är väldigt roligt att kolla på. Dels för att man själv kan sitta och klura lite på låtar och även sjunga med. Mysigt värre!

Gick ut och hämtade ved förut och såg att himmlen var prydd av små vackra stjärnor. Men hade varken orken eller motiationen att ta kort på dom. Ville inte stå där ute i mörkret själv och hade ingen ork till att visa er ytteligare ett par stjärnbilder. Hoppas inte ni har tröttnat helt på sådana bilder. För det kommer nog komma fler av dom. ;)

Om ändå våren kunde komma snart. Vill ta kort på blommor. I sommras var man så trött på att ta kort på blommor, men nu vill man det. Vill ha sommar och tidig morgon. Då man går upp runt 5-6 och tar på sig en tjockatröja, hänger kameraväskan över axlen och kameran runt halsen och beger sig ut. Ser hur solen sagta går upp och värmer marken med sina strålar.:)

Men man får la njuta av snön medans den är här anntar jag. Har ju längtat efter en riktigt vinter hela vintern. Så man får la vara glad av lite snö. :)


I can pretend that I'm not lonely
But I'll be constantly fooling myself
I can pretend that it don't matter
But I'll be sitting here lying to myself
Some say love ain't worth the buck
But I'll give every dime I have left
To have what I've only been dreaming about

Rihanna - We all want love

Bye bye///R<3

Kommentarer

Postat av: Sofia - My Camera And I

Superfina bilder, Becka;) Det går framåt!

2012-02-12 @ 22:03:46
URL: http://mycameraandi.webblogg.se/


Skriv en liten kommentar här ♥:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej & behövs ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0