Göteborg Horse Show 2012



Karl-Filiph Ingemarsson vann junior klassen. Han är bara 17 år, känner mig ganska simpel när man jämnför lixom^^ Hindren låg på 140cm själv tycker jag att 80 cm är läskigt högt XD Han har en tvilling också, lite kul ;) Den som intervjuvar är Jessica Almenäs eller ja vad hon nu heter^^

Ponnysarna. Den yngsta som tävlade var bara 11år. Helt otroligt! Blir riktigt imponerad.

Vovarna rusade fram så fort så att det gick inte att ta kort på dom^^ Blev bara några suddiga streck men oj vad kul det var at tse de små benen flyga fram och en del var riktigt galna som körde banan hej villt haha :)

Sverige kom 3:a eller 4:a kommer inte ihåg men det gick iaf inte så bra. Så fort "prataren" sa att de låg först klumpade sig ryttaren och de kom typ sist. Aja, det var kul iaf :)

Min favorit afär syns på bild ^^

Äntligen hemma efter att ha varit i Göteborg hela dagen. Sitter just nu och pöser i soffan och vilar ryggen efter att ha suttit på hårda stolar.
Vi satt på rad 34, ganska högt upp. Det var inget bra fotoställe så korten blev helt kassa. Fotade inte alls mycket endå blev det över 300 kort. Syrran tog en hel del kort hon med nästan lika många som mig så ja.. en del kort kan vara tagna av henne, det har jag inte koll på ^^

Det har varit en rolig dag med mycket hejade och ätande :) Som sagt så blev det inga bra kort det tycker jag är lite tråkigt men det fick gå endå^^

När det var slut runt 3-4 gick vi till den stora mässan och tog det lungt där ngn timma. Jag och Elin gick runt där en bra stund innan vi åkte hem. Det jag köpte var:
45 strumpor HAHA^^ Det är standarden för oss att varje år köpa en omgång med strumpor på samma ställe. Mina strumpor lyckas alltid komma bort långt innan GHS är igen så nu passade jag på att köpa flera omgångar. 3 häststrumpor och 42 vanliga.
Sedan hittade jag ett fint träns. Hade inte tänkt köpa träns men det blev så endå.
Sedan köpte jag ett schabrak, det är alltid kul att köpa :)

Det har varit en bra dag men nu är jag trött :)

/ L i n a

Kommentarer

Postat av: R

Man skulle vart lika bra som dom alltså^^

2012-02-26 @ 10:24:12

Postat av: L

Haha ja men det kostar!;)

2012-02-26 @ 11:08:45

Postat av: AGCH

Alltså jag fattar inte hur du vågar hoppa över huvud taget, det är ju jätteläskigt ju! Och de som hoppar över 1,4 meter höga hinder, det är sjukt... =)

2012-02-26 @ 12:24:17
URL: http://agch.blogg.se/


Skriv en liten kommentar här ♥:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej & behövs ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0