Vad tror dom om oss igentligen?

Ja, det kan man fråga sig. På våra raster så går vi ner till våra mammors jobb och så får vi då fika. Och direkt när vi ättit upp så går vi. Vi kom dit idag, tog våran silviakaka och gick.xD Vi åt inte ens dom där utan tog med oss den och åt den påvägen ut.xD Hahaha, ahh. Vi är nog små godisgrisar! ;)

Dagarna går snabbt nu. Och det är som sagt bara 3 dagar kvar. Jag tycker det är tråkigt att behöva åka tillbaka till skolan och lämna alla små härliga barn. Men det ska blir skönt att komma tillbaka till normala rutiner och få träffa sådana i sin egen ålder. Så att man kan prata "normalt" om man nu ska säga så. Man behöver inte prata på ett lättförståligt sätt eller behöva förklara vissa ord.^^ Och man behöver inte prata lika mycket.xD
Men jag kommer då allt sakna dom. :)

Snart är det mat, vilket är bra för jag är såå hungrig. Och potatisen vi fick idag på förskolan var knappt kokt. Den var jätte hård och...ja usch! Kunde knappt äta det...hoppas på bättring på det dära! Inte konstigt att barn inte gillar vissa saker när dom äter skolmat hela tiden. Aja.

Hehe lite gulligt när Lillen sticker upp i hörnet på bilden.^^

Bye bye///R<3

Kommentarer


Skriv en liten kommentar här ♥:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej & behövs ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0