Weekend trip:)



Äntligen har jag börjat planera lite packning till helgens resa. Får alltid ångest när det gäller packning och skulle helst vilja ta med mig hela garderoben. Men i stället får jag bara ta med mig kläder för två dagar. Jobbigt! Just nu känns det som att mina kläder är slut för det känns som att inga kläder passar. Nåja, det är ju bara över helgen så det ska jag nog ha kläder till^^ Tyvär vet jag inte om kameran kan följa med. Ska ha packning som väger mindre än 10 kg för jag lär ju shoppa något som jag vill ta med mig hem också. Men om det är så att kameran inte följer med ska jag ta massa iphone bilder, de duger lika bra. Som sagt, det är bara över helgen. Det dummaste med att ha med sig kameran tycker jag är  att man är så fokuserad på att ta bra bilder och ta kort på allt så att allt man ser, ser man bara genom kamera linsen och inte rakt på föremålet^^  Så på ett vis skulle det vara väldigt skönt att lämna kameran hemma.
Skulle vilja åka dit på våren någon gång när alla pappegojor kommer fram och alla frukter börjar växa. Det skulle varit väldigt kul att ta kort på! :) Men den resan ska nog hinnas med också.
Förmodligen kommer jag ha dödsångest innan planet lyfter haha^^ Har bara åkt småplan som bara går plats två personer i och det tyckte jag var skit skoj! Stora plan kan ju inte vara värre;)

Dags att packa gott folk!

/ L i n a

Kommentarer

Postat av: R

Vi är lite kameraförstörda, eller om man kan säga det så. När man tittar på någonting eller är någonstans där det är vacker så ser man på saker inte som vanligt utan typ "så här hade man kunnat ta ett kort." ^^

2012-02-16 @ 12:54:38

Postat av: L

Ja jag håller helt med så blir man irriterad över att inte ha kameran med sig ^^

2012-02-16 @ 13:11:10

Postat av: Cajsa

Hej lina!

Vart ska du åka någonstans? :)

2012-02-16 @ 22:12:12


Skriv en liten kommentar här ♥:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej & behövs ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0