Ett tips och prat om dagen.

I går när jag var ute och fotade passade jag på att ändra inställningarna innan jag fotade en andra gång för att visa hur stor skillnad färgerna blir genom att ändra "vitbalansen" på kameran.

Här är kameran inställd på 25s och har "skugga" som vitbalans.

Här har jag tagit kortet strax efter bild nr 1 och det är samma instälningar förutom vitbalansen som är inställd på "blixtrör". Som ni ser är det väldigt stor skillnad så för er som inte brukar bry sig om vitbalansen  tänk på det nästa gång ni fotar ^^
__________________
Just nu sitter jag i soffan och bara snorar och snorar. Känner mig nästan lite sjuk och det är grymt jobbigt!
Dagen i dag har bara flytit på men endå tycker jag att det är ganska jobbigt på "förskolan" (kommer alltid heta dagis för mig!) Jag är väldigt blyg av mig när det gäller nya människor och nytt ställe. Nu är det ju inte så att jag aldrig har varit där förut och inte känner igen någon för det gör jag! Men det är endå väldigt jobbigt att behöva vara trevlig och pratsam hela tideen. Ja, för vissa låter det dumt men för mig är det så. Känner att jag inte riktigt klarar av det vissa stunder. Jag är en sådan person som gillar att prata vissa stunder men som helt enkelt behöver lite tid för mig själv eller bara få vara tyst en stund och lyssna på vad andra har att säga. Nu på dagiset måste jag prata hela tiden och komma på saker att säga, jobbigt! Speciellt när man inte mår riktigt hundra heller "/ Men jag hoppas det kommer att gå lättare för var dag!:) Man kommer ju att lära känna alla bättre och bättre så det kommer troligen gå bättre och bättre det där med att prata!:)

/ L i n a

Kommentarer

Postat av: AGCH

Inte för att jag kan fotografera, men skillnad ser man ju absolut! :) Det skulle kunna vara en solnedgång och en soluppgång (om man inte vetat att det är samma), jag tycker soluppgångarna brukar vara lite mer "rosa-lila" än nedgångarna^^ Fast det är nog bara jag som har fått för mig det.. =)

Och hoppas förkylningen blir bättre snabbt :)

2012-01-31 @ 20:59:07

Postat av: L

ja, det är kul att testa olika inställningar och se skillnaden :)

Haha ja det ser värkligen ut som att bilderna är tagna vid vå olika tillfällen :)

2012-02-01 @ 16:46:17


Skriv en liten kommentar här ♥:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej & behövs ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0