Hejsan!

Det var den fantasifulla rubriken för idag. Men rubriken behöver ju inte alltid vara finurlig och konstig. Det kan ju bara var ett "Hej" ibland också. ;)

Dagen har spenderats för det mesta inne. Har städat mitt rum riktigt ordentligt. Dammsugit överallt och tatt bort alla onödiga papper från skrivbordet. Så nu är det fin fint ser ni. ;) Alltid härligt med nystädat rum.

Det snöar på här. Och det var inte det minsta roligt att behöva gå ut för att mocka förut. Men hästarna behövde verkligen få komma in. Och dom var verkligen genomblöta. Så det blev till att hälla lite sågspån på dom också.^^
Imorse när jag skulle ta ut hästanra så tar jag ut Monne först. Och när jag tittat bak så ser jag hur han kollar mot grinden som inte var stängd och stapplade stelt runt och stack ut...-_- Det var ju bara att hämta en hink med pellets^^ Tänk att det tricket fortfarande funkar.;) Jag hade ju tänkt att han inte skulle smita eftersom det inte fanns mer gräs utanför hagen som inne i den och jag hade ju höet med mig ut. Men tydligen så tyckte han att gräset var grönare utanför garaget.^^

Har hört att det skulle komma in en storm över Sverige igen. Emil eller nåt. Hoppas bara att det inte blir så jätte mycket krångel med trafiken för då kommer mamma inte åka in till stan och jag vill sååå gärna handla kläder^^ Måste ha nya jeans och tröjor^^ Det verkar som om man kan köpa och köpa men man har endå aldrig någonting att ha på sig. :P Aja, hoppas att vi kommer kunna åka in imorgon iallafall.

If you surround yourself with negative people
You'll never feel settled in or become an equal, no
They'll suppress you of your spirit and rinse you dry of smiles
So reach deep and release your inner child.

Jessie J - Stand up

Bye bye///R<3

Kommentarer


Skriv en liten kommentar här ♥:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej & behövs ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0