Nya älsklingen har kommit, lite uppgraderad

Ja, jag fick min nya plattång idag. Det är en likadan som jag hade förut, men den ser inte exakt likadan ut. Den har liten text på sidorna av hantaget eller vad man nu ska säga och sen ja, lite ändring kring på knappen och sådant. Så lite uppgraderat var det ju, dock samma funktion bara designen som var smått anorlunda. Dock ska min bebis slängas...*Sad face* min första bra plattång...so sad to say goodbye. Men men, life goes on as you say.

Det har snöat hela dagen idag och nu ligger det la åtminstonde en 5-10 cm snö ute. ;) Ganska så skönt att se snö (dock hade den ju kunnat komma tidigare) för nu vill man ju ha vår och sådant. Kanske inte riktigt än, men hoppas ju på vår snart. Eller ja i mitten-slutet på mars men endå...snön gör det bara jobbigt just nu...aja.

Har börjat kolla på en gammal serie som jag och min storasyster följde förr när den gick på tv. Och i ett av de avsnitt vi såg på idag så dog en person som var mig nära hjärtat så jag har fällt ett par tårar (okej inte bara ett par, ett dussin kanske.). "Angel" heter serien, någon av er kanske har sett den när den gick på tv? Om inte så ja, då har ni missat någonting. ;)

Dessa småbilder då-_- Aja, serien handlar om en vampyr som fått en själ och nu hjälper personer som behöver räddas från demoner eller andra onda varelser (dock är inte alla demoner onda, fyi liksom) Men det är en underbar serie. ;)

~~~~~~~~
I'm trying to learn how to live with regret
Just too many times I couldn't forget
There's a ghost in my house
Wind rushing clean through my hands

Ron Pope  - Wait for you
~~~~~~~~

Bye bye///R<3

Kommentarer

Postat av: L

Jag viste la att det var där du hållt hus! FRamför tv:n^^(Y)

2012-01-22 @ 09:07:53


Skriv en liten kommentar här ♥:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej & behövs ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0