Samanfattning 2011


Varenda blogg har gjort en liten samanfattning om 2011 så jag tänkte göra en liten också!
Januari: Månaden som det togs mycket foton med ljus och slutartid men även "gran bilder". Vi var öven lite löjliga och kom på några smeknamn till några av hos som finns här på bloggen:
L=Pluttissnuttis
R=Snuttiplutt
AGCH=Puppis
Töntigt men kul!


Februari: Vi byte design till en ganska tråkig och dyster design om vi ska gämnföra med våran nuvarande design! Tog även mycket kort på våra hästars mular  och jag visade mina årliga kort från horse show!



Mars: Både jag och R tog nog några av våra favorit bilder den här månaden! Jag älskar den bilden på trollans mule och R gillar den fina vinterbilden! En helt ok månad! Det var även den här månaden som vi började med att byta böcker med varandra och sedan redovisa böckerna här på bloggen! Mycket bokprat helt enkelt !

April: Helt ok månad! Tog många fina bilder så det var svårt att välja ut bara några få! Vi tog mycket gräs och glitter bilder och hade våran första Foto tävling mot varandra! Gillar värkligen den där äckliga padda bilden med sina äckliga ögon men vist är den fin? Och jag älskaaar den söta Didde bilden!


Maj: Helt plötslig blev det mycket grönaa och härliga sommarbilder. Framför allt mycket blom bildr. Den här månaden blev Lasse Liten väldigt bekant på bilderna och i huvudtaget ( Den här tiden var han fortfarande smal. Nu måste han banta)

Juni: En månad som är helt fullpropad med fina bilder (enligt min åsikt) Jag var helt crazy och gick över styr med massa "spruta vatten på blommor så att de drunknar" bilder och R tog fina bilder i djurparken. En av min favorit månad. Som ni kan se bytte vi även storlek på designen men hitar inte den dåvarandra designen tyvär...







Juli: Även den här månaden är full propad och jag kunde knapt välja bilder! Jag åkte till kusten och tog mycket solnedgångar. Jag tog fjärillkort som jag blev nöjd med. R tog mycket fina blomkort och åkte iväg och såg slott och hon tog fina utsikts bilder! Jag visade även bilder från falsterbo. Den här månaden la jag även upp många mokrom bildrr med dessa struntade jag i att visa ^^




August: Månaderna fortsätter att rulla på från att bli bättre till att bli sämre. Vi bytte design som är sommrig och fin. Bytte även storlek på bilderna!R var även den här månaden och reste och även jag! Jag tog kort på cirkus djur och R tog kort på fina fjärilar m.m!
Sedan kom en stor svacka när alla började på sina nya skolor. Mycket sorg och inget kändes bra för min del.



September: Mycket häst ögon kort och en del andra fina kort på  hästarna. Skolan hade löst sig eftersom jag och syrran bytt till Rs klass! :) En lyckad månad. Fast jag tog även mitt första stjärn kort som blev helt totalt failat!


Oktober: Både bra och dålig! Båda två tog höst kort som jag jag tror att båda blev nöjda med . Trots en del favorit bilder kändes det inte helt bra eftersom att vi tog en behövlig bloggpause i en vecka. Därefter rulalde det på som vanligt.

November: Snölös månad som ni kan se! Hände inte så jätte mycket den här månaden skulel jag tro. Tog en del bra bilder och visa blider sög haha :)


December: En del julbilder men inte så mycket. Även den här månaden var lite svackig efterso matt vi funderade på att ta bort bloggen! Dock har vi ändrat oss nu och vill ha kvar den och det hoppas jag att vi kommer att ha!

Ja det här är alltså en liten översikt över 2011. Det bästa hade ju var tatt blädra igenom hela 2011 för att inte missa ngt men det tar ju sin tid!^^

REBECKAOCHLINASFOTO fortsätter!

/ L i n a

Kommentarer

Postat av: R

Kunde inte gjort en bättre samanfattning;) super bra L,hoppas att detta året bjuder på lite strandhäng;)

2012-01-01 @ 21:32:45

Postat av: L

Starnd häng ja !!! :D

Kul att du blev nöjd med min samanfattning :)

2012-01-01 @ 22:38:38


Skriv en liten kommentar här ♥:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej & behövs ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0