Vill och inte vill...



Jag vaknade i dag, pigg som en mört (nåja, lite överdrivet) Sötaste Mira ska nämlign alltid komma med sitt fnysande och sätta sig på huvudet. Får då som ni kankse förstår, lite smått panik. Så i dag när hon var påväg att pricka in sin bak på mitt huvud for jag upp från sängen. Se där, jag är uppe!
Gick ut och fotade lite. Det var inte jätte lätt att hitta saker att fota när hela naturen ligger under snö men jag gillar't! Här ovanför är ett smak prov om det nu är så man ska kalla det. Nu ska jag nämligen ut och rida. Jag har dragit mig för det nu i en timma. Måste nämligen brodda och det är så jäkla drygt! (brodda= Man sätter två st "piggar" i varje sko på hästen så att de inte ska halka) Men sedan när det tråkiga är gjort är det bara att galoppera i väg. Nej, så klart inte men är ruskigt sugen på att galoppera på en stor åker, full med snö! Låter det inte härligt? Jo... det ska jag allt ta och göra!

Nej, nu ska datorn stängas av och jag ska bege mig till stallet. Syrran får la ligga i sin säng och sova för nu orkar jag inte vänta mer!

Fler bilder kommer senare:)

/ L i n a

Kommentarer


Skriv en liten kommentar här ♥:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej & behövs ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0