Måndag med sol!



Helt otroligt! En hel dag har gått utan att det har kommit en droppe regn. Det är så sällan det inträffar nu för tiden hehe ;)
I dag har de tvarit en bra dag, åkte in med mamma till Lindex och fick ett par solglasögon som jag slapp betala själv :D Sedan efter lunchen red vi en längre sträcka på 8km. Jag fick rida Polka och det var värkligen inte lätt! Förstår om Elin så ofta blir frustrearad på henne. Hon bara drar i tyglarna och är helt osvängbar! Men hon stack inte så mycket och det är ju ett stort +! :)

Föresten , det blir ingen falsterbo i år :( Vi valde att inte åka ner dit eftersom att det annars bara hade blivit en dagsutflyckt. Så vi bestämde att ta det nästa år ist när vi har möjlighet att sova över som vi brukar göra. Det blir inte lika mycket åkande och dessutom är det super mysigt att tillbringa några nätter där. Gå runt på kvällarna och kolla på alla hästbussat och på stallen med massa hästar och ponnyer är bland det mysigaste på hela resan :)
Därimot har vi planer på att åka till globen på horse show i december! :D Menmen det får vi se om det blir av eller ej :)
PS: R, vi måste värkligen ta bort dom här gubbarna :):O:P m.m jag gillar inte dom, eller vad tycker du? haha ^^

/ L i n a

Kommentarer


Skriv en liten kommentar här ♥:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej & behövs ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0